0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με σειρά 2230 υπαρχει πιθανοτητα για αναπληρωση φετος?
εγω ειμαι 20 θεσεισ.παιζει ρολο το ποσο ψηλα στο πινακα ησουν γιατι υπαρχουν ατομα που διοριστικαν με σειρα πανω απο 800 ή και 1000.Για αυτο μπορει να μην εισαι 60 θεσεις πιο πανω .Α! και 5 δεν υπηρχαν καν στο πινακα απο την αρχη.Καλο σου βραδυ ελπιζω να βοηθησα
Πέρσι από ότι έψαξα στο διαδίκτυο κι εάν δεν κάνω λάθος η ΙΑ φάση (δηλαδή η 11η φάση) αναπληρωτών νηπιαγωγών έγινε στις 29 Απριλιόυ και κάλεσαν 1 άτομο που είχε το νούμερο 1843 και την καλούσαν να αναλάβει υπηρεσία από 2έως 4 Μαϊου. Αυτό το άτομο δούλεψε για 2 μήνες εάν βέβαια αποδέκτηκε τη θέση.
Στις αρχές τις μεθεπόμενης δηλαδή μετά τις 12/9 πάρα πολύ ωραία! Δεν μπορώ άλλο, βαρέθηκα, θέλω να δουλέψω, να οργανωθώ και όχι να τρέχω τελευταία στιγμή! Δεν είμαι σίγουρα στην Α φάση αναπληρωτών πάω για
καλα το ειχε πει ο καψαλακης θα δουλεψουν οσοι και περυσι και λιγοι ακομη.Σε μας αυτοι οι λιγοι δεν ξερω ποσοι ειναι αν λαβουμε υποψιν μας οτι με τις συγχωνευσεις(περιπου 140 θεσεις κερδιζουν) και τις επιστροφες απο τα διδασκαλεια(περιπου 150)κερδιζουν 300 θεσεις!μακαρι να ειμαι λαθος!