0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι, εδώ μιλάμε για τον αριθμό των συνταξιοδοτήσεων και ο Καψαλάκης είπε ότι αυτός ο αριθμός είναι κουτσουρεμένος. Ο πραγματικός αριθμός θα φανεί σε κανένα δεκαήμερο οριστικά. Αυτό κατάλαβα.
Έχει πει τίποτα νεότερο ο Καψαλάκης για την ημερομηνία καλέσματος της Α΄ φάσης αναπληρωτών; Πήγα σήμερα έβγαλα ακτινογραφία θώρακος και μου έκλεισαν ραντεβού 8 Σεπτέμβρη για παθολόγο και 13 Σεπτέμβρη για ψυχίατρο. Αγχώνομαι μήπως δεν προλάβω τον ψυχίατρο γι αυτό ρωτάω για τη φάση.
Λύστε μου την απορία....Γιατί στην ειδική δεν κλείδωσαν οι πίνακες; Έχει προϋπηρεσία του σχ.ετους 2010-2011 περασμένη. Γιατί άλλοι κλειδώνονται και άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι?
Παράθεση από: vickym στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 04:05:09 pmΈχει πει τίποτα νεότερο ο Καψαλάκης για την ημερομηνία καλέσματος της Α΄ φάσης αναπληρωτών; Πήγα σήμερα έβγαλα ακτινογραφία θώρακος και μου έκλεισαν ραντεβού 8 Σεπτέμβρη για παθολόγο και 13 Σεπτέμβρη για ψυχίατρο. Αγχώνομαι μήπως δεν προλάβω τον ψυχίατρο γι αυτό ρωτάω για τη φάση.Το πιστοποιητικό ισχυει για 3 χρόνια. αν δεν εχει λειξει δεν εχεις προβλημα. Ωστοσο αν τους πεισ οτι θα το φερεις αργοτερα δεν πιστευω να εχεις προβλημα συνήθως δειχνουν καποια ανοχη εκτος αν πέσεις στην περιπτωση.
Παράθεση από: natassoulini στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 04:22:48 pmΛύστε μου την απορία....Γιατί στην ειδική δεν κλείδωσαν οι πίνακες; Έχει προϋπηρεσία του σχ.ετους 2010-2011 περασμένη. Γιατί άλλοι κλειδώνονται και άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι? Ίσως γιατί δεν υπάρχει κάποια μέριμνα(έως τώρα τουλάχιστον) για το διορισμό των ειδικών παιδαγωγών οπότε δεν μπορούν να ενσωματωθούν στον ίδιο νόμο με μας.
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 05:09:37 pmΠαράθεση από: natassoulini στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 04:22:48 pmΛύστε μου την απορία....Γιατί στην ειδική δεν κλείδωσαν οι πίνακες; Έχει προϋπηρεσία του σχ.ετους 2010-2011 περασμένη. Γιατί άλλοι κλειδώνονται και άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι? Ίσως γιατί δεν υπάρχει κάποια μέριμνα(έως τώρα τουλάχιστον) για το διορισμό των ειδικών παιδαγωγών οπότε δεν μπορούν να ενσωματωθούν στον ίδιο νόμο με μας.Ποιων "ειδικων παιδαγωγων"? Στην ειδικοτητα των βιολογων δουλευαν περυσι αναπληρωτες μ'ενα σεμιναριο ή braille ή νοηματικη (ουτε καν επαρκεια!) κι αυτο θα επαναληφθει φετος!!! Οχι και "ειδικοι παιδαγωγοι"...
Παράθεση από: natassoulini στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 04:22:48 pmΛύστε μου την απορία....Γιατί στην ειδική δεν κλείδωσαν οι πίνακες; Έχει προϋπηρεσία του σχ.ετους 2010-2011 περασμένη. Γιατί άλλοι κλειδώνονται και άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι? το καλυτερο ομως ειναι με τα μορια τους που πιανονται ΚΑΙ για τον ΑΣΕΠ ΓΕΝΙΚΗΣ!!!