0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κορίτσια εγώ ρώτησα τον Καψαλάκη, μου είπε ότι σήμερα δεν βγαίνει κάτι, αλλά μου είπε και ότι δεν ξέρει και τον αριθμό που θα καλέσει. μα είναι δυνατόν να μην ξέρουν;
σύμφωνα με τον Καψαλάκη ναι, σύμφωνα με το Υπουργείο όμως.......
κορίτσια διαβάζω τα σχόλια σας κ αναρωτιέμαι........... εργάζομαι σε ιδιωτικό με ικανοποιητικές συνθήκες, στον ενιαίο έχω 1850 περίπου κ έχω δηλώσει μόνο 1 επιλογή (την πόλη μου που ποτέ δεν έχει κενά) δλδ αποκλείεται να με καλέσουν αναπλ. Αλλά επίτηδες δε δήλωσα άλλες περιοχές σκεπτόμενη αν αξιζει τον κόπο να παρατήσω τη δουλεία κ να πάω αναπλ κ να μη πάρω μόρια κ να μην ξέρω αν θα δουλέψω του χρονου…..τουλαχιστον (λογικά) θα είμαι για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό….(η κρίση δεν τον πτόησε)
σε οτι αφορα τις προτιμησεις μας συνηθως δεν μας τοποθετουν σε καποια απο τις 5 πρωτες? υποτιθεται οτι τις παρακατω θα τις εχει καποιος αλλος υποψηφιος πιο ψηλα ή καπως ετσι και το συστημα σε προσπερναει, ετσι νομιζω ή μηπως οχι?
Αυτο μου εχει τυχει,τις τελευταιες 2 χρονιες
Παράθεση από: Αγγελικη80 στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 06:31:54 pmΑυτο μου εχει τυχει,τις τελευταιες 2 χρονιες Έτσι την πάτησα τη δεύτερη χρονιά και το βλέπω να μού ΄ρχεται και φέτος!!!
αλήθεια αν καλέσει αύριο θα δώσει 3 μέρες για να παρουσιαστούμε ( πέμπτη, παρασκευή, δευτέρα ) , αν είμαστε μακριά συμφέρει να κάνουμε ανάληψη μέσω fax και να παρουσιαστούμε Δευτέρα για να γλυτώσουμε ξενοδοχεία και λοιπά έξοδα ...γιατί η τουριστική σεζόν δεν έχει τελειώσει και καραδοκούν να μας γδάρουν ...μιας και κανείς δεν ρωτά πόσους μήνες κάνουν να μας πληρώσουν ή πόσα θα μας κρατήσουν ανάδρομικα...(174 άκουσα το μήνα και κομμένο το κίνητρο απόδοσης).