0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ούτε και γω νομίζω οτι θα είμαστε περισσότεροι από τους δασκάλουςκαι μην ξεχνάμε οτι ο αριθμός αναπληρ α φασης 2010 δεν ήταν 1304 αλλά 1193
Παράθεση από: Boldini στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 10:24:33 pmούτε και γω νομίζω οτι θα είμαστε περισσότεροι από τους δασκάλουςκαι μην ξεχνάμε οτι ο αριθμός αναπληρ α φασης 2010 δεν ήταν 1304 αλλά 11931193 ήταν οι μη τρίτεκνοι, αλλά πολλοί τρίτεκνοι κλήθηκαν με βάση τη σειρά τους στον πίνακα και όχι με το ειδικό καθεστώς.
Παράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 05:28:28 pmκορίτσια διαβάζω τα σχόλια σας κ αναρωτιέμαι........... εργάζομαι σε ιδιωτικό με ικανοποιητικές συνθήκες, στον ενιαίο έχω 1850 περίπου κ έχω δηλώσει μόνο 1 επιλογή (την πόλη μου που ποτέ δεν έχει κενά) δλδ αποκλείεται να με καλέσουν αναπλ. Αλλά επίτηδες δε δήλωσα άλλες περιοχές σκεπτόμενη αν αξιζει τον κόπο να παρατήσω τη δουλεία κ να πάω αναπλ κ να μη πάρω μόρια κ να μην ξέρω αν θα δουλέψω του χρονου…..τουλαχιστον (λογικά) θα είμαι για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό….(η κρίση δεν τον πτόησε)
κορίτσια διαβάζω τα σχόλια σας κ αναρωτιέμαι........... εργάζομαι σε ιδιωτικό με ικανοποιητικές συνθήκες, στον ενιαίο έχω 1850 περίπου κ έχω δηλώσει μόνο 1 επιλογή (την πόλη μου που ποτέ δεν έχει κενά) δλδ αποκλείεται να με καλέσουν αναπλ. Αλλά επίτηδες δε δήλωσα άλλες περιοχές σκεπτόμενη αν αξιζει τον κόπο να παρατήσω τη δουλεία κ να πάω αναπλ κ να μη πάρω μόρια κ να μην ξέρω αν θα δουλέψω του χρονου…..τουλαχιστον (λογικά) θα είμαι για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό….(η κρίση δεν τον πτόησε)
Ρε παιδιά στο topic των αναπληρωτών δασκάλων που μπηκα πριν από λίγο εκεί αναφέρουν πως ο Μπράτης είπε για 1500 δασκάλους από την πρώτη φάση. Με βάση το 2300 δηλαδή για μας μένει το 800; Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι πολύ άδικοοοοο για εμάς. Κάποιος που έχει facebook ας ρωτήσει Καψαλάκη ή Μπράτη πως χωρίζεται το παραπάνω νούμερο.
Καλημέρα ...κατι ακουσα σε τίτλουσ εφημερίδων στη τηλεόραση για1100 προσληψεις αναπληρωτών...ακουσε κανεις κατι τετοιο?μακαρι να μην ακουσα σωστά...
Καλημέρα και καλά νέα να έχουμε, όσο πιο σύντομα γίνεται...Ετοιμάζομαι να πάω για επικυρωσούλες...Δώστε μια βοήθεια...Πτυχίο, ταυτότητα, α.φ.μ, α.μ.ικα, οικογενειακή κατάσταση....θέλει και τις προϋπηρεσίες ή τις κατεβάζουν από το σύστημα μηχανογραφημένες?
Η προυπηρεσια δε μετραει... μεχρι τον επομενο ασεπ.Τοτε ομως θα παρακαλαμε να ειχαμε λιγα μοριακια ωστε να μη χρειαστει να ξεσκιστουμε παλι στο διαβασμα χωρις αποτελεσμα.Ας σκεφτουμε λιγο πιο μακροπροθεσμα γιατι αν οσο καιρο δε προσμετρουνται τα μορια εμεις δε παμε για αναπληρωση τοτε θα μας περασουν ολοι οσοι δουλευαν αυτο το διαστημα και ξαφνικα θα βρεθουμε στο πατο του πινακα ακομα και να γραψουμε καλα.Εχουμε ματαιωθει ολοι και αυτο το καταλαβαινω γιατι ετσι νιωθω και εγω, ομως να μην χανουμε το στοχο μας που ειναι να δουλευουμε πανω σε κατι που αγαπαμε πολυ. Οσο κι αν μας απαξιωνει η εκαστοτε υπουργος η δουλεια μας δε θα παψει ποτε να ειναι λειτουργημα. Λιγο χαμογελο και λιγη αισιοδοξια παραπανω, κοντρα σε ολη τη μαυριλα που μας σερβιρουν καθημερινα....