0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι καλησπερα! θελω τα φωτα σας (τα φωτα πορείας ομως, οχι άλλα)Εχω 31 μορια (φιλολογος), θα βαλω στις πρωτες επιλογες μου τα κοντινα σε μενα μερη, αλλα απο κει και περα να δηλωσω και άλλες περιοχες ή αν βαλω το κουτακι ειμαι καλυμμένος?, αφου οπου και να με στειλουν (ακομα και στο δι@ολο ), θα παω.... γιατι δεν ξερω ή δεν θελω να κανω κατι αλλο και στην τελικη προτιμω να κλαιγομαι μετα παρα να με λενε τεμπέλη ή ανεργο ή "αεργο"! Ευχαριστω για το χρονο σας!
Ευχαριστω πολυ για τα φωτα "πορείας" σας!
2. αυτός που έχει τάση για κατάθλιψη δεν δηλώνει άγονη γραμμή (κοινώς βραχονησίδες) καθώς και απομακρυσμένα μέρη διότι ό,τι χρήματα τού απομείνουν θα πάνε στους ειδικούς - και αν νομίζετε ότι αστειεύομαι, πρόσφατα έμαθα ότι καθηγητές είχαν τάσεις αυτοκτονίας σε αυτά τα μέρη.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 10, 2011, 02:45:23 pmΣυναδελφοι καλησπερα! θελω τα φωτα σας (τα φωτα πορείας ομως, οχι άλλα)Εχω 31 μορια (φιλολογος), θα βαλω στις πρωτες επιλογες μου τα κοντινα σε μενα μερη, αλλα απο κει και περα να δηλωσω και άλλες περιοχες ή αν βαλω το κουτακι ειμαι καλυμμένος?, αφου οπου και να με στειλουν (ακομα και στο δι@ολο ), θα παω.... γιατι δεν ξερω ή δεν θελω να κανω κατι αλλο και στην τελικη προτιμω να κλαιγομαι μετα παρα να με λενε τεμπέλη ή ανεργο ή "αεργο"! Ευχαριστω για το χρονο σας! Αφού "εξάντλησες" τα κοντινά και έχει και άλλες επιλογές... γιατί δεν δηλώνεις κάπου, έστω πιο μακριά, όπου θα ήθελες να πας και να έχεις και τη δυνατότητα να γυρίζεις στο σπιτάκι σου όποτε είναι δυνατό... κατάγεσαι από τη Χίο? πάνε εκεί για επανασύνδεση με το σόι ... θέλεις κάπου που να μην περιορίζεσαι πήγαινε Κρήτη... και βουνό και Θάλασσα ...γιατί θα πρέπει να τρέξει το όνομα σου και να σε πετάξει σε καμμιά Σχοινούσα (δεν ξέρω αν γράφεται και έτσι ) και να μην πας κάπου που να υπάρχει ζωή και τον χειμώνα... εκτός αν θες να το παίξεις ερημίτης...
Παράθεση από: andreas1987 στις Ιουλίου 08, 2011, 04:38:11 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα....εδώ και καιρό αμφιταλαντεύομαι για το αν πρέπει να βάλω χ σε αυτο το καταραμένο κουτάκι ή όχι....εχει κανείς καμια ιδέα.....ειμαι ψηλά στον πίνακα γυρω στο 250. Είναι πολύ ρίσκο;Αν δεν έχεις οικογένεια τσέκαρε το κουτάκι γιατί φέτος υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν Νομοί χωρίς καμμία αναπλήρωση(ΑΚΩ).Λογικά θα κάνει πολλές αποσπάσεις πληροφορικών απο
Συνάδελφοι καλησπέρα....εδώ και καιρό αμφιταλαντεύομαι για το αν πρέπει να βάλω χ σε αυτο το καταραμένο κουτάκι ή όχι....εχει κανείς καμια ιδέα.....ειμαι ψηλά στον πίνακα γυρω στο 250. Είναι πολύ ρίσκο;
Και θα επαναλάβω εκείνο που έχω αναφέρει: Μεγάλος ο ρόλος του σχολείου, να είναι οργανωμένο και ορθολογιστικά διοικούμενο. Σε αυτή την περίπτωση και στην "έρημο" να διοριστεί κανείς θα μπορέσει όχι μόνο να επιβιώσει εκπ/κα αλλά και να "δώσει".