0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω πολυ παιδια για ολες τις απαντησεις. λεω κι εγω να το ρισκαρω οπως κι εσυ στελλα γιατι δεν ξερω αν θα μπορω να αντεξω κ φετος το πηγαινελα. αυτο βεβαια που με ταρακουνησε κι αλλο ειναι που θα κλεισουν ολες οι δευτεροβαθμιες. που θα πανε ολοι αυτοι οι εκπαιδευτικοι;οσο γι αυτους που περισσευουν μαλλον εννοουν οτι ειναι στη διαθεση του πυσδε, υπεραριθμοι. δεν τα πολυξερω αυτα. αν βγαλετε ακρη μες το σαββατοκυριακο πειτε μου για να ειμαι πιο σιγουρη για τη δηλωση μου; αξιζει να βαλω κ περιοχες της ευβοιας, βοιωτιας, κορινθου; δεν θα το ηθελα, αλλα φοβαμαι μη μεινω τελικα απεξω.(παντως εχουμε κανει μια ομαδα στο facebook και λεγεται αδιοριστοι εκπαιδευτικοι, παραταση της μεταβατικης. ζηταμε να μη σταματησει να παιρνει απο τον ενιαιο των διορισμων κ ας γινει ο νεος πινακας του ασεπ. αν θελετε γινετε μελη να τα λεμε ή στειλτε μου σε μνμ τα στοιχεια σας)
Μην ανησυχείς Αν γίνουν και λίγοι διορισμοί (όπως ακούγεται) θα πάρει πολλούς αναπληρωτές και φέτος.Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσει το περσινό νούμερο. Αν και το πιστεύω.
τελικα εβαλα μονο αττικη. ειμαι επιτυχουσα ασεπ και με αρκετα μορια αλλα το νεο συστημα της υπουργου κ γενικα η ολη κατασταση στη χωρα μας εχει τρελανει. κ φυσικα τα χρειαζομαι ολα τα μορια. κ σιγουρα θα χασω αρκετα αφου ρισκαρω. αλλα δεν μπορω να διανοηθω οτι θα ξεσπιτωθω χωρις να ξερω αν θα διοριστω μονιμη ποτε...ευχομαι φετος να κανει πολλους διορισμους κ να παρει πολλους αναπληρωτες...πραγματι οι συνταξιοδοτησεις ειναι πολλες. το προβλημα ειναι τι θα γινει με τις συγχωνευσεις κ τις αποσπασεις.αναμενουμε...