0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο μηχανογραφημένο αντίγραφο της αίτηση αναπληρωτή που παρέλαβα σήμερα από τη Δευτεροβάθμια του νομού μου, στο σημείο που λέει "Σύνολο Μορίων Εως 30-6-2010" φαίνεται να έχουν προσθέσει και τα μόρια της φετινής προϋπηρεσίας, ενώ δεν έχουν προσθέσει τα μόρια που πήρα από τον ΑΣΕΠ του 2008. Συνέβη και σε άλλους αυτό; Τελικά συνυπολογίζουν και τα φετινά μόρια; Τα μόρια από την επιτυχία στον ΑΣΕΠ δεν προστίθενται στο σύνολο των μορίων που αναγράφονται πάνω στην αίτηση;
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 14, 2011, 02:51:49 pmΣτο μηχανογραφημένο αντίγραφο της αίτηση αναπληρωτή που παρέλαβα σήμερα από τη Δευτεροβάθμια του νομού μου, στο σημείο που λέει "Σύνολο Μορίων Εως 30-6-2010" φαίνεται να έχουν προσθέσει και τα μόρια της φετινής προϋπηρεσίας, ενώ δεν έχουν προσθέσει τα μόρια που πήρα από τον ΑΣΕΠ του 2008. Συνέβη και σε άλλους αυτό; Τελικά συνυπολογίζουν και τα φετινά μόρια; Τα μόρια από την επιτυχία στον ΑΣΕΠ δεν προστίθενται στο σύνολο των μορίων που αναγράφονται πάνω στην αίτηση;Στο γραφείο που πήγα σήμερα στον προηγούμενο είχαν περαστεί τα φετινά μόρια.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που λές....Τα φέτινα μόρια δεν θα έπρεπε να φαίνονται πουθενά.Έχει συμβεί και σε άλλον αυτό;;;;
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 14, 2011, 02:59:15 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 14, 2011, 02:51:49 pmΣτο μηχανογραφημένο αντίγραφο της αίτηση αναπληρωτή που παρέλαβα σήμερα από τη Δευτεροβάθμια του νομού μου, στο σημείο που λέει "Σύνολο Μορίων Εως 30-6-2010" φαίνεται να έχουν προσθέσει και τα μόρια της φετινής προϋπηρεσίας, ενώ δεν έχουν προσθέσει τα μόρια που πήρα από τον ΑΣΕΠ του 2008. Συνέβη και σε άλλους αυτό; Τελικά συνυπολογίζουν και τα φετινά μόρια; Τα μόρια από την επιτυχία στον ΑΣΕΠ δεν προστίθενται στο σύνολο των μορίων που αναγράφονται πάνω στην αίτηση;Στο γραφείο που πήγα σήμερα στον προηγούμενο είχαν περαστεί τα φετινά μόρια.Και αυτό ήταν τελικά λάθος του συστήματος, διορθώθηκε;
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 14, 2011, 02:51:49 pmΣτο μηχανογραφημένο αντίγραφο της αίτηση αναπληρωτή που παρέλαβα σήμερα από τη Δευτεροβάθμια του νομού μου, στο σημείο που λέει "Σύνολο Μορίων Εως 30-6-2010" φαίνεται να έχουν προσθέσει και τα μόρια της φετινής προϋπηρεσίας, ενώ δεν έχουν προσθέσει τα μόρια που πήρα από τον ΑΣΕΠ του 2008. Συνέβη και σε άλλους αυτό; Τελικά συνυπολογίζουν και τα φετινά μόρια; Τα μόρια από την επιτυχία στον ΑΣΕΠ δεν προστίθενται στο σύνολο των μορίων που αναγράφονται πάνω στην αίτηση;το αγαπητό μας υπουργείο απάντησε ότι το γνωρίζουν και είναι ΛΑΘΟΣ του συστήματος το ότι σε κάποιους εμφανίζονται και τα φετινά μόρια και σε άλλους όχι. Τα μόρια του ΑΣΕΠ καλώς κάνουν και δεν εμφανίζονται αφού δεν αφορούν προϋπηρεσία.
Δεν υπάρχει κάτι κακό. Αλλά τονίζω πως πας να βρείς αν έχει γίνει κάτι λάθος σε μια ήδη λανθασμένη καταχώρηση στην αίτηση σου. Δεν μπορεί να βγεί άκρη απο κάτι τέτοιο. Πάντως σου εύχομαι να τα ξεμπερδέψεις εύκολα!