*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο  (Αναγνώστηκε 132474 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

adigoni

• Επισκέπτης
Απ: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο
« Απάντηση #168 στις: Ιουλίου 11, 2011, 07:15:19 pm »
anna@diamantopoulou.gr    το μόνο που βρήκα από την προσωπική της ιστοσελίδα....Αν έχει κανείς άλλο mail ευπρόσδεκτο.....Αν το στείλω εδώ δεν ξέρω αν θα υπάρξει ανακοίνωση-απάντηση......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:52:36 »

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Ιουλίου 11, 2011, 07:26:19 pm »
μακαρι adigoni να αλλαξει κατι και να μπεις στο 24μηνο φετος.ξερω ποσο δυσκολο ειναι να μενεις εκτος για λιγο.το εχω ζησει αρκετες φορες στη ζωη μου.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Ιουλίου 11, 2011, 07:42:41 pm »
Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει προς τι ο πανικός! Όπως έχει ήδη ειπωθεί, ΑΝ μπουν νέα άτομα στο 24μηνο, τότε θα προσμετρηθεί και η φετινή προϋπηρεσία όσων υπήρχαν ήδη στο 24μηνο από πέρυσι, οι οποίοι είτε δούλεψαν φέτος είτε όχι. Επί της ουσίας, για όσους μπουν τώρα, δε βλέπω καμιά διαφορά όσον αφορά τους διορισμούς, διότι αν η υπηρεσία έχει ανάγκη 10 άτομα από 24μηνο, θα διορίσει τους 10 πρώτους, οι οποίοι λογικά ήταν και πρώτοι πέρυσι. Να διορίσει και τους 250 ή έστω τους 200 πρώτους λίγο έως πολύ χλωμό το βρίσκω. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για τους περισσότερους κλάδους, μη πω όλους. Από την άλλη, αν γίνει αυτό, θα την πληρώσουν όσοι ήταν ήδη στο 24μηνο και δεν δούλεψαν - και τότε ναι, θα υπάρξει πανικός και φυσικά θα γίνει χαμός με ενστάσεις κ.τ.λ. Δεν ξέρω αν τους συμφέρει όλο αυτό το σκηνικό από τη στιγμή που οι διορισμοί έτσι κι αλλιώς θα είναι με το σταγονόμετρο...

Αποσυνδεδεμένος KYRINIS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 11, 2011, 07:47:54 pm »
Η θα μετρηθούν τα μόρια όλων των εχόντων φετινή προυπηρεσία ή κανενός.Αλλιώς θα ξεκινήσουν και άλλες δικαστικές προσφυγές.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:52:36 »

Αποσυνδεδεμένος Aritina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Ιουλίου 11, 2011, 07:51:46 pm »
Και πότε αναμένεται να γνωμοδοτήσει αυτό το Συμβούλιο;;; :o

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Ιουλίου 11, 2011, 07:56:15 pm »
Και πότε αναμένεται να γνωμοδοτήσει αυτό το Συμβούλιο;;; :o

Λογικά για να αποφευχθεί όλος αυτός ο πανικός θα έπρεπε να γνωμοδοτήσει πριν τη λήξη προθεσμίας των αιτήσεων, ώστε να ξέρουμε τι να κάνουμε όσοι εμπλεκόμαστε σ'αυτό το θέμα. Αλλά ποιος τους έχει εμπιστοσύνη...

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Ιουλίου 11, 2011, 08:00:00 pm »
Α ρε, φωτιές που μας ανάβουν εν μέσω καύσωνα >:( >:(

Πάνω που είπα ότι έκανα και την αίτηση και ξεμπέρδεψα και μπορώ να απολαύσω το καλοκαιράκι να τρέχω τώρα για τροποποιήσεις;;; :-\

Αποσυνδεδεμένος MANAXOS

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Ιουλίου 11, 2011, 08:01:54 pm »
Και ολοι εμεις με 40 περιπου μορια φετινης προυπηρεσιας στο ενιαιο πινακα θα μεινουμε απεξω επειδη αυτα δεν θα προσμετρηθουν !  ;D ;D ;D συμφωνω με ΚΥΡΗΝΗΣ Η ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΝΑΣ.Αλλιως παμε για δικαστικες προσφυγες.!!!και κατι τελευταιο τσαμπα πατε να κανετε τροποποιησεις απλα θα χασετε τον χρονο σας.... 8) 8) 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 11, 2011, 08:05:29 pm από MANAXOS »

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #176 στις: Ιουλίου 11, 2011, 08:45:30 pm »
Όντως θα διορίσει όσους χρειάζεται κάθε φορά, αλλά ποιος μου λέει εμένα, ότι δεν θα κλείσουν οριστικά για τα επόμενα 3 χρόνια οι πίνακες, μετά τη φετινή τους νέα ανατροφοδότηση(μιλώ για το 24μηνο) και ότι οι διορισμοί δε θα γίνονται μόνο μέσα από αυτούς, που μπορεί να λειτουργήσουν ως πίνακες του 40% ;;;;;Μπορεί να είναι τρελά σενάρια, αλλά δε θέλωνα παραπλανήσω κανέναν.Μπορεί κι εμένα να με συμφέρει και να πώ, όχι μην κάνετε τροποποίηση, αλλά σαν άνθρωπος δεν το μπορώ.Να τρέξουμε όλοι, να την τροποποιήσουμε και βέβαια δεν είμαστε κορόιδα που εργαστήκαμε στου τάδε τη μάνα φέτος....

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Ιουλίου 11, 2011, 09:05:59 pm »
Η θα μετρηθούν τα μόρια όλων των εχόντων φετινή προυπηρεσία ή κανενός.Αλλιώς θα ξεκινήσουν και άλλες δικαστικές προσφυγές.
Eννοείται αυτό...Να ανοίξουν οι πίνακες και να περαστούν τα μόρια όλων όσων δούλεψαν φέτος.Δεν δούλεψα κυρία υπουργέ;Πού φαίνεται αυτό;Έλεος πια με τόση αδικία.Ας διοριστώ το 20 δεν με νοιάζει,αλλά να περαστούν οι προϋπηρεσίες μας.Όλων.Αυτό είναι το σωστό.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Ιουλίου 11, 2011, 09:22:31 pm »
Και ολοι εμεις με 40 περιπου μορια φετινης προυπηρεσιας στο ενιαιο πινακα θα μεινουμε απεξω επειδη αυτα δεν θα προσμετρηθουν !  ;D ;D ;D συμφωνω με ΚΥΡΗΝΗΣ Η ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΝΑΣ.Αλλιως παμε για δικαστικες προσφυγες.!!!και κατι τελευταιο τσαμπα πατε να κανετε τροποποιησεις απλα θα χασετε τον χρονο σας.... 8) 8) 8)

Εσείς με 40 μήνες θα μπείτε σε 40μηνο.Νέα κατηγορία. ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Ιουλίου 11, 2011, 09:28:30 pm »
Όντως θα διορίσει όσους χρειάζεται κάθε φορά, αλλά ποιος μου λέει εμένα, ότι δεν θα κλείσουν οριστικά για τα επόμενα 3 χρόνια οι πίνακες, μετά τη φετινή τους νέα ανατροφοδότηση(μιλώ για το 24μηνο) και ότι οι διορισμοί δε θα γίνονται μόνο μέσα από αυτούς, που μπορεί να λειτουργήσουν ως πίνακες του 40% ;;;;;Μπορεί να είναι τρελά σενάρια, αλλά δε θέλωνα παραπλανήσω κανέναν.Μπορεί κι εμένα να με συμφέρει και να πώ, όχι μην κάνετε τροποποίηση, αλλά σαν άνθρωπος δεν το μπορώ.Να τρέξουμε όλοι, να την τροποποιήσουμε και βέβαια δεν είμαστε κορόιδα που εργαστήκαμε στου τάδε τη μάνα φέτος....

Συμφωνώ και επαυξάνω. Το ίδιο θέλουμε όλοι - να διοριστούμε. Αλλά επαναλαμβάνω, σε περίπτωση που "αναγνωριστεί" η δική σας προϋπηρεσία και μπείτε στο 24μηνο, θα πρέπει να "αναγνωριστεί" και η προϋπηρεσία που αποκτήσαμε φέτος κι εμείς που είμαστε ήδη στον πίνακα αυτό. 'Η όλοι ή κανένας όπως είπαν οι συνάδελφοι. Κι επίσης, για να λειτουργήσουν αυτοί οι πίνακες "ως πίνακες του 40%" θα πρέπει να έχουν διοριστεί όλοι όσοι ανήκουν ήδη στον αληθινό πίνακα του 40% (άρα και όσοι ανήκουν στο 60%). Υπόψην: οι πρώτοι του 24μηνου είναι κατά 80% πρώτοι και στο 40%...

Κατανοώ το δίκαιο αίτημά σου να μπεις στο 24μηνο και κατ' επέκτασιν το αίτημά σου για διορισμό, αλλά έχε υπόψην σου ότι όσοι είχαμε ήδη κατοχυρώσει το δικαίωμα διορισμού από το 2010 δεν πρόκειται να αφήσουμε να γίνει άλλη μια αδικία εις βάρος μας. Και για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις, με τη λέξη "αδικία" εννοώ το ενδεχόμενο να μπείτε εσείς χωρίς προηγουμένως να έχει αναγνωριστεί η δική μας προϋπηρεσία και, ασφαλώς, την αδικία εις βάρος όσων δε δούλεψαν φέτος γνωρίζοντας ότι οι πίνακες έχουν κλειδώσει.

Ναι... και με 3 ΑΣΕΠ, όχι έναν μόνο! :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 11, 2011, 09:30:13 pm από solil »

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Ιουλίου 11, 2011, 09:38:51 pm »

Συμφωνώ και επαυξάνω. Το ίδιο θέλουμε όλοι - να διοριστούμε. Αλλά επαναλαμβάνω, σε περίπτωση που "αναγνωριστεί" η δική σας προϋπηρεσία και μπείτε στο 24μηνο, θα πρέπει να "αναγνωριστεί" και η προϋπηρεσία που αποκτήσαμε φέτος κι εμείς που είμαστε ήδη στον πίνακα αυτό. 'Η όλοι ή κανένας όπως είπαν οι συνάδελφοι. Κι επίσης, για να λειτουργήσουν αυτοί οι πίνακες "ως πίνακες του 40%" θα πρέπει να έχουν διοριστεί όλοι όσοι ανήκουν ήδη στον αληθινό πίνακα του 40% (άρα και όσοι ανήκουν στο 60%). Υπόψην: οι πρώτοι του 24μηνου είναι κατά 80% πρώτοι και στο 40%...

Κατανοώ το δίκαιο αίτημά σου να μπεις στο 24μηνο και κατ' επέκτασιν το αίτημά σου για διορισμό, αλλά έχε υπόψην σου ότι όσοι είχαμε ήδη κατοχυρώσει το δικαίωμα διορισμού από το 2010 δεν πρόκειται να αφήσουμε να γίνει άλλη μια αδικία εις βάρος μας. Και για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις, με τη λέξη "αδικία" εννοώ το ενδεχόμενο να μπείτε εσείς χωρίς προηγουμένως να έχει αναγνωριστεί η δική μας προϋπηρεσία και, ασφαλώς, την αδικία εις βάρος όσων δε δούλεψαν φέτος γνωρίζοντας ότι οι πίνακες έχουν κλειδώσει.

Ναι... και με 3 ΑΣΕΠ, όχι έναν μόνο! :)

Με χιουμοριστική διάθεση  το είπα.Μπράβο σου.Κι εγώ 3 ΑΣΕΠ έχω.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Ιουλίου 11, 2011, 09:41:57 pm »
Με χιουμοριστική διάθεση  το είπα.Μπράβο σου.Κι εγώ 3 ΑΣΕΠ έχω.

Ελπίζω να ΜΗΝ τους εκατοστήσουμε...! :D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144