0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορει καποιος να αναλυσει στη σελ9 το IV που μιλαει οτι οσοι υπαγονται στη παρ2(24μηνο) μενει σε ισχυ, σε αντιθεση με τη παρ1(30μηνο) που καταργηθηκε.
καλημερα μολις επεστρεψα απο τη δευτεροβαθμια της περιοχης μου οπου εκανα και την αιτηση μου ,πριν καν ρωτησω μου ειπαν να βαλω το κουτακι 24μηνου διοτι υπαρχει θεμα και δεν ξερουν ακομα τι θα γινει..ετσι κι εκανα
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 14, 2011, 11:10:29 amκαλημερα μολις επεστρεψα απο τη δευτεροβαθμια της περιοχης μου οπου εκανα και την αιτηση μου ,πριν καν ρωτησω μου ειπαν να βαλω το κουτακι 24μηνου διοτι υπαρχει θεμα και δεν ξερουν ακομα τι θα γινει..ετσι κι εκαναΓια ποια δευτεροβάθμια μιλάμε?
Διαβάστε και αυτό...http://www.pde.gr/index.php?page=2825Να γελάσει κανείς ή να κλάψει;
Το Υπουργείο ψάχνει (ή θα ψάξει) τρόπο να μπορέσει να διορίσει στη συνέχεια της μεταβατικής (που φάινεται να παρατείνεται)είτε στα όρια του νόμου 3848 είτε με καινούργια απόφαση-ρύθμιση.Γι' αυτό (και για να είναι καλυμμένη νομικά) φέρεται να έχει προσφύγει (ή να προσφύγει στο άμεσο μέλλον) στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.Επίσημη δήλωση δεν υπάρχει.