0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλώσατε ή σκέφτεστε να δηλώσετε ξεχωριστά και περιοχές μειωμένου???
Εγώ ρε παιδιά έχω μια άλλη απορία...εντάξει, μειωμένου ωραρίου νηπιαγωγούς δεν κάλεσε πέρυσι...και πώς να καλέσει άλλωστε, είναι σχεδόν ανέφικτο στον κλάδο μας! Ωστόσο, γιατί η φετινή προκήρυξη δε μας εξαιρεί και έχουμε τη δυνατότητα να δηλώσουμε κουτάκι και περιοχές μειωμένου?? Και θέλω να σας ρωτήσω...Δηλώσατε ή σκέφτεστε να δηλώσετε ξεχωριστά και περιοχές μειωμένου???
sos.... έχω μπερδευτεί με το προγραμμα εκπ/κης υποστήριξης!!!θα είναι σίγουρα πλήρους ωραρίου? γιατί το μειωμένο δεν θα με ενδιέφερε...είμαι νηπιαγωγός και δεν θα επιλέξω το κουτάκι με το μειωμένο άρα λογικά σύμφωνα με την εγκύκλιο θα είναι πλήρες..τι λέτε και εσείς? δεν ξέρω αν πρέπει να το επιλέξω η όχι!!!
Παράθεση από: jioannio στις Ιουλίου 11, 2011, 10:00:45 pmΔηλώσατε ή σκέφτεστε να δηλώσετε ξεχωριστά και περιοχές μειωμένου???Με τίποτα!
Αν κάποιος δουλέψει σε ΣΜΕΑΕ τα μόριά του περνάνε στον πίνακα της Ειδικής Αγωγής και όχι της γενικής.
Καλημερα, σχετικα με την δηλωση ωρομισθιοι, έστω οτι βάζω στην περιφερειακή διέυθυνση στην οποία επιθυμώ να προσληφθώ :Θεσσαλονικη , στις περιοχές τι βάζουμε?Ευχαριστώ..