0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου δώσει ορισμένες πληροφορίες για την Εύβοια και τα αναμορφωμένα σχολεία...Αμάρυνθος, Ερέτρια, Κάρυστος, Αλιβέρι, Ιστιαία....τί παίζει εκεί γενικά; Είναι κάπως συμπαθητικά ή απόλυτα νεκρά το χειμώνα...Επίσης, ο δρόμος είναι βατός προς Αθήνα; θέλω να τα δηλώσω με σκοπό τα σαββατοκύριακα να έρχομαι Αθήνα..ξέρει κανείς περίπου πόση ώρα απαιτείται οδικώς; Θέλει και πλοιαράκι για μερικά από όσο ξέρω..όποιος θέλει ας βοηθήσει..
ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Η Α΄ Εύβοιας έχει εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα? (Εννοώ οι περιοχές εκτός της πόλης της Χαλκίδας)
Παράθεση από: Χαρά στις Ιούλιος 10, 2011, 12:35:27 μμευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Η Α΄ Εύβοιας έχει εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα? (Εννοώ οι περιοχές εκτός της πόλης της Χαλκίδας)το εύκολο με την έννοια του γρήγορου; Νομίζω ότι πάνω απ' όλα πρέπει να βάζουμε την ασφάλεια.Και τα επαρχιακά μας δίκτυα δεν φημίζονται ιδιαίτερα. Όπως και να' χει, η Α' Ευβοίας από οικονομική άποψη μπορεί να αποτελέσει μία ρεαλιστική επιλογή για καθημερινό "aller - retour" από και προς την σχολική μονάδα, μόνο εάν βρεις έναν - ή δύο συναδέλφους να κάνετε χρήση αυτοκινήτου εκ περιτροπής.Διαφορετικά καλύτερα να νοικιάσεις σπίτι, γλυτώνεις έξοδα - φθορά και εκτίθεσαι λιγότερο σε οδικούς κινδύνους.
Η Α' Ευβοίας δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (θεωρώ βέβαια δεδομένο ότι εκ των προτέρων γνωρίζουμε ότι μιλάμε για επαρχιακό οδικό δίκτυο), με εξαίρεση ίσως το Γυμνό. Όχι, όμως, τραγικά πράγματα. Η Β' Ευβοίας θεωρώ ότι είναι για ... δυνατούς λύτες! Έχει ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι (που δυστυχώς καίγεται τώρα ), τον Άγιο και τον Παγώντα (χιόνι, ομίχλη, στροφιλίκι), και ένα άλλο πριν από το Προκόπι με κατολισθήσεις. Μετά το Μαντούδι και μέχρι τη Λίμνη ανοίγει ο δρόμος και δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάποιες από τις παραπάνω από τη Λίμνη περιοχές θεωρώ ότι είναι αρκετά μακριά (ωστόσο, δε γνωρίζω πώς είναι ο δρόμος, γιατί έχω πολλά χρόνια να πάω). Εν ολίγοις, αν δεν είσαι έμπειρη οδηγός, καλό θα είναι τη Β' Ευβοίας να την αποφύγεις.