0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι απο το υπουργειο μου ειπαν οτι μαλλον την Πεμπτη θα βγει η Αφαση και θα εχει και θεολογους(αριθμο δεν εμαθα)
Καλησπέρα! Έχω συγκεντρώσει τα κενα ΠΕ01 όπως τα εχουν αναρτήσει συνάδελφοι εδώ [Αν τυχόν υπάρχει κάποιο λάθος/ πάραλειψη ή κατι που πρέπει προστεθεί ή να διεκρινιστεί , είμαι στη διάθεσή σας.]Περιοχές Διευθύνσεων Κενά Ανατ.Αττική 2 Αρκαδία 6 Α ΄ Χανίων 4
Παράθεση από: jamais στις Σεπτεμβρίου 03, 2012, 11:16:52 pmΚαλησπέρα! Έχω συγκεντρώσει τα κενα ΠΕ01 όπως τα εχουν αναρτήσει συνάδελφοι εδώ [Αν τυχόν υπάρχει κάποιο λάθος/ πάραλειψη ή κατι που πρέπει προστεθεί ή να διεκρινιστεί , είμαι στη διάθεσή σας.]Περιοχές Διευθύνσεων Κενά Αθήνα 6 Ανατ.Αττική 9 Αρκαδία 6 Δράμα 3 Δωδεκάνησα14 Έβρος 3 Ευρυτανία 3 Δ Καβάλας 2 Κέρκυρα ? Κοζάνη 7 Λέσβος ? Μαγνησία 3 Πέλλα 7 +12ωροΡοδόπη 4 Α ΄ Χανίων 4
Καλησπέρα! Έχω συγκεντρώσει τα κενα ΠΕ01 όπως τα εχουν αναρτήσει συνάδελφοι εδώ [Αν τυχόν υπάρχει κάποιο λάθος/ πάραλειψη ή κατι που πρέπει προστεθεί ή να διεκρινιστεί , είμαι στη διάθεσή σας.]Περιοχές Διευθύνσεων Κενά Αθήνα 6 Ανατ.Αττική 9 Αρκαδία 6 Δράμα 3 Δωδεκάνησα14 Έβρος 3 Ευρυτανία 3 Δ Καβάλας 2 Κέρκυρα ? Κοζάνη 7 Λέσβος ? Μαγνησία 3 Πέλλα 7 +12ωροΡοδόπη 4 Α ΄ Χανίων 4