0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις επικοινώνησα με υπουργείο. Τα όσα άκουσα με βάζουν σε πολλές σκέψεις...Κατά πάσα πιθανότητα θα βγεί φάση τον Οκτώβριο, χωρίς να ξέρουμε εάν θα περιλαμβάνει θεολόγους!!!!!!!!!Στην ερώτησή μου γιατί τόση καθυστέρηση, απάντησε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ 7ΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!!!! Γι΄αυτό καθυστερούν, καθώς εάν πάρουν νωρίς αναπληρωτές, χάνουν ανθρωποώρες!!!!!!!!!!!!!!!Αυτά μου τα είπαν στο 210 3443373
Παράθεση από: Dianna στις Σεπτεμβρίου 21, 2012, 11:42:40 amΜόλις επικοινώνησα με υπουργείο. Τα όσα άκουσα με βάζουν σε πολλές σκέψεις...Κατά πάσα πιθανότητα θα βγεί φάση τον Οκτώβριο, χωρίς να ξέρουμε εάν θα περιλαμβάνει θεολόγους!!!!!!!!!Στην ερώτησή μου γιατί τόση καθυστέρηση, απάντησε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ 7ΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!!!! Γι΄αυτό καθυστερούν, καθώς εάν πάρουν νωρίς αναπληρωτές, χάνουν ανθρωποώρες!!!!!!!!!!!!!!!Αυτά μου τα είπαν στο 210 3443373
Δεν κρυφτηκαν καθολου mrtheo. Δεν υπηρξε ακριβως ομονοια και συμπνοια. Αν υπαρχουν λιγοστα ατομα και οι υπολοιποι κοιμουνται και εμφανιζονται στις δυσκολες ωρες, οι πρωτεργατες τι θα ηθελες ακριβως να κανουν? Εγω εχω δηλωσει πολλακις το παρον. Και εν παση περιπτωσει, η περιοδος ειναι για μαζικες κινητοποιησεις και αντιδρασεις, εστω και τωρα και οχι για στοχοποιησεις, κατηγοριες και περαιτερω διχασμο.Εγω προσωπικα ειμαι προθυμη παντα να βοηθησω για την παρουσια του κλαδου και τη διεκδικηση δικαιωματων.
Η επιθετικοτητα δεν βγαζει πουθενα. Ουτε και ειναι ομορφο να παρουσιαζεται στον κλαδο τετοιο φαινομενο. Εγω προσωπικα δεν θα κανω σημαια τη δραστηριοποιηση μου σε συλλογους. Η ευθυνη ειναι συλλογικη καθως επισης και η δραση, απο κοινου. Καλυτερα να σκεφτομαστε συλλογικα, με καθαρο μυαλο και συναισθηση της καταστασης και να πραττουμε αναλογως. Η κατασταση ειναι δυσκολη ετσι και αλλιως.Δεν εχω να σχολιασω κατι αλλο και το αφηνω εκει, προς σεβασμο του κλαδου.