0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι εντος της επομενης εβδομαδας πρεπει οπωσδηποτε να εχουμε συναντησει και να εχουμε επιδοσει το κειμενο μας.Προτεινετε ποια μερα θα συναντησουμε τον κ. Γκλαβα στο υπουργειο και ποια μερα συναντησεις με ανεξαρτητους Ελληνες για να κλεισουμε τα ραντεβου
Για την ομάδα του υπουργείου είμαι και εγώ μέσα.
συνάδελφοι πριν λίγο μίλησα με τον πρόεδρο του ΚΑΙΡΟΥ Ανδρέα Αργυρόπουλο,σύμβουλο θεολόγων Δ.Μακεδονίας.Μου είπε πως παρεμβαίνει με κάθε μέσο για το διορισμό θεολόγων,πέραν του κειμένου, κάνει και τηλέφωνα αλλά και με όποιο τρόπο μπορεί.....σε καθημερινή βάση.Επίσης μου τόνισε πως ο ΚΑΙΡΟΣ είναι μαζί μας σε κάθε κινητοποίηση και πολύ ευχαρίστως να έρθει άτομο στις όποιες συναντήσεις μ'επίσημους φορείς. Ακόμη κι ο ίδιος να κατέβει και να βρεθεί με την ομάδα στην Αθήνα.
Παράθεση από: ni.kos στις Οκτωβρίου 05, 2012, 03:52:35 pmσυνάδελφοι πριν λίγο μίλησα με τον πρόεδρο του ΚΑΙΡΟΥ Ανδρέα Αργυρόπουλο,σύμβουλο θεολόγων Δ.Μακεδονίας.Μου είπε πως παρεμβαίνει με κάθε μέσο για το διορισμό θεολόγων,πέραν του κειμένου, κάνει και τηλέφωνα αλλά και με όποιο τρόπο μπορεί.....σε καθημερινή βάση.Επίσης μου τόνισε πως ο ΚΑΙΡΟΣ είναι μαζί μας σε κάθε κινητοποίηση και πολύ ευχαρίστως να έρθει άτομο στις όποιες συναντήσεις μ'επίσημους φορείς. Ακόμη κι ο ίδιος να κατέβει και να βρεθεί με την ομάδα στην Αθήνα.Τέλεια!!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.Με ποιον θα επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι;;;[/quotΕγω προσφέρομαι αλλα ένα άτομο δεν τα προλαβαινει όλα.