0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα....θέλω να ρωτησω κάτι γιατι σημερα κάποιος μου είπε κατι άλλο και με μπέρδεψε....1η άποψη (δικη μου): Έρχεται με το καλό η ώρα να προσλαβει αναπληρωτες και φτάνει η σειρά μου....με πέρνουν σε μια απο τις επιλογές που έκανα αν υπαρχει κενο σε μια απο αυτές....2η άποψη: όταν έρθει το όνομα μου....με πέρνουν έκει που υπάρχει κένο εκείνη την ώρα...Ξέρω η δεύτερη άποψη ακούγεται χαζή αλλά θέλω να το ξεκαθαρίσω....
και αν έχεις βάλει αμω στις τελευταίες προτιμήσεις; Προηγείται η σειρά δήλωσης αμω από το κουτάκι ναι σε όλη την Ελλάδα ως ακω;;
Στο "ναι σε όλη την Ελλάδα" όταν έχει πολλές επιλογές επιλέγει την πρώτη, αλφαβητικά, περιοχή.π.χ. ο 1ος έχει βάλει κάποιες περιοχές και "ναι σε όλη την Ελλάδα".
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 13, 2011, 09:58:27 pmΣτο "ναι σε όλη την Ελλάδα" όταν έχει πολλές επιλογές επιλέγει την πρώτη, αλφαβητικά, περιοχή.π.χ. ο 1ος έχει βάλει κάποιες περιοχές και "ναι σε όλη την Ελλάδα".
Παράθεση από: doritos στις Ιουλίου 13, 2011, 10:36:41 pmΠαράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 13, 2011, 09:58:27 pmΣτο "ναι σε όλη την Ελλάδα" όταν έχει πολλές επιλογές επιλέγει την πρώτη, αλφαβητικά, περιοχή.π.χ. ο 1ος έχει βάλει κάποιες περιοχές και "ναι σε όλη την Ελλάδα".