Σύνολο ψηφοφόρων: 94
Η ψηφοφορία έληξε: Ιουλίου 25, 2011, 12:06:16 am
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 15, 2011, 01:11:07 pmΠαράθεση από: thanoss στις Ιουλίου 15, 2011, 12:44:58 pmΠιστεύω θα μειωθούνε οι συμβάσεις αναπληρωτών για την νέα σχολική χρονιά.(Λιγότερες πιστώσεις)Αν μειωθούν οι πιστώσεις για αναπληρωτές, και μάλιστα κατά 50%, όπως διατείνεται το Υπουργείο Δια
Παράθεση από: thanoss στις Ιουλίου 15, 2011, 12:44:58 pmΠιστεύω θα μειωθούνε οι συμβάσεις αναπληρωτών για την νέα σχολική χρονιά.(Λιγότερες πιστώσεις)Αν μειωθούν οι πιστώσεις για αναπληρωτές, και μάλιστα κατά 50%, όπως διατείνεται το Υπουργείο Δια
Πιστεύω θα μειωθούνε οι συμβάσεις αναπληρωτών για την νέα σχολική χρονιά.(Λιγότερες πιστώσεις)
Καλημερα! Να ρωτησω κατι (γιατι δε ξερω σε ποιο τοπικ να το ρωτησω) Στη μηχανογραφημενη δηλωση που πηρατε φαινεται και η φετινη σας προυπηρεσια ή οχι???
Εγώ, πάλι ήμουν... η χαρά της υπαλλήλου, όταν κατέθεσα την αίτηση. 3 περιοχές και τέλος. Αρκετά με το φετινό πέρα δώθε στους νομούς....Για κουτάκι, φυσικά και ΟΧΙ... πια!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 16, 2011, 01:05:04 amΕγώ, πάλι ήμουν... η χαρά της υπαλλήλου, όταν κατέθεσα την αίτηση. 3 περιοχές και τέλος. Αρκετά με το φετινό πέρα δώθε στους νομούς....Για κουτάκι, φυσικά και ΟΧΙ... πια!...αυτο το "ΟΧΙ...πια!" δεν το καταλαβα ρε συ!!!απο τωρα??μια χρονια μακρια απ τη βολεψη μας , κι αρχισαμε τα " οχι ...πια" ??θρασυτατη σε βρισκω...
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 16, 2011, 01:10:38 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 16, 2011, 01:05:04 amΕγώ, πάλι ήμουν... η χαρά της υπαλλήλου, όταν κατέθεσα την αίτηση. 3 περιοχές και τέλος. Αρκετά με το φετινό πέρα δώθε στους νομούς....Για κουτάκι, φυσικά και ΟΧΙ... πια!...αυτο το "ΟΧΙ...πια!" δεν το καταλαβα ρε συ!!!απο τωρα??μια χρονια μακρια απ τη βολεψη μας , κι αρχισαμε τα " οχι ...πια" ??θρασυτατη σε βρισκω...ΧαχαχαχαχαΈκοβα το... πτερύγιό μου ότι θα απαντήσεις από κάτω, ξεκουτιασμένε! ... Άλλωστε, κατά βάση, γι΄αυτό έγραψα, για να διαβάσω το ... κράξιμό σου!
...Τι κακιασμένος, Παναγία μου! Δε μου λες, η Εύβοια μετράει για ξερονήσι; Σε ρωτάω γιατί τη
μεριδιο να ζηταει...μην το φαει ολο μονος του και μεινεις με την ορεξη μετα!
Ωχχχχ, δε με σώζει τίποτα δηλαδή! ... Ααα, όχι, με σώζει. Ο γεροξεκούτης δεν τρώει θαλασσινά. Οπότε, δεν υπάρχει φόβος!... Μα είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να έχει έρθει στην Εύβοια και να μην έχει φάει γαρίδες σαγανάκι! ... Και να μην του αρέσουν κιόλας!