Σύνολο ψηφοφόρων: 94
Η ψηφοφορία έληξε: Ιουλίου 25, 2011, 12:06:16 am
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω διαβάσει πολλές φορές σχόλια για την ηλικία του Kozzi. Και σκέφτομαι: μα πόσο μεγάλος είναι πια;;; Μήπως τελικά τον ζηλεύετε που είναι και πολύ νιάτο;;;
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 16, 2011, 01:36:56 amΩχχχχ, δε με σώζει τίποτα δηλαδή! ... Ααα, όχι, με σώζει. Ο γεροξεκούτης δεν τρώει θαλασσινά. Οπότε, δεν υπάρχει φόβος!... Μα είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να έχει έρθει στην Εύβοια και να μην έχει φάει γαρίδες σαγανάκι! ... Και να μην του αρέσουν κιόλας! μη , μωρε!!!!!!!! μη με κανεις τετοια τωρα, και μολις εφαγα το καρπουζι μου με μπολικη φετα απο διπλα.... θες να ...αναγουλιασω??
Ωχχχχ, δε με σώζει τίποτα δηλαδή! ... Ααα, όχι, με σώζει. Ο γεροξεκούτης δεν τρώει θαλασσινά. Οπότε, δεν υπάρχει φόβος!... Μα είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να έχει έρθει στην Εύβοια και να μην έχει φάει γαρίδες σαγανάκι! ... Και να μην του αρέσουν κιόλας!
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 16, 2011, 01:41:05 amΈχω διαβάσει πολλές φορές σχόλια για την ηλικία του Kozzi. Και σκέφτομαι: μα πόσο μεγάλος είναι πια;;; Μήπως τελικά τον ζηλεύετε που είναι και πολύ νιάτο;;; εεεεε?? αντε ντε !!! εδω να σας δω !!!!! οριστε, απαντηστε...
ποσο ειναι η ακροπολη? λιγο πιο νεος!!!γαριδες σαγανακι ε? πωωωωωωωωω μου ανοιξες την ορεξη βραδιατικα βρε καρχαριακι
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 16, 2011, 01:38:40 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 16, 2011, 01:36:56 amΩχχχχ, δε με σώζει τίποτα δηλαδή! ... Ααα, όχι, με σώζει. Ο γεροξεκούτης δεν τρώει θαλασσινά. Οπότε, δεν υπάρχει φόβος!... Μα είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να έχει έρθει στην Εύβοια και να μην έχει φάει γαρίδες σαγανάκι! ... Και να μην του αρέσουν κιόλας! μη , μωρε!!!!!!!! μη με κανεις τετοια τωρα, και μολις εφαγα το καρπουζι μου με μπολικη φετα απο διπλα.... θες να ...αναγουλιασω??Ιδού ο άνθρωπος που σχολιάζει τις γαρίδες σαγανάκι! ... Η φέτα ήταν Ήπειρος ή Δωδώνη; Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 16, 2011, 01:42:27 amΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 16, 2011, 01:41:05 amΈχω διαβάσει πολλές φορές σχόλια για την ηλικία του Kozzi. Και σκέφτομαι: μα πόσο μεγάλος είναι πια;;; Μήπως τελικά τον ζηλεύετε που είναι και πολύ νιάτο;;; εεεεε?? αντε ντε !!! εδω να σας δω !!!!! οριστε, απαντηστε...Να σου πω εγώ κάνοντας επίκληση στην αυθεντία.Κάποιος ρώτησε τον... Γεωργίου: Ρε, Γιώργο, εσύ είσαι 40 ή όχι; Απάντηση: Τι 40 ρε, 40 ήμουν πριν ένα τέταρτο!... Αχ, σε έδωσα, για να μάθεις!
Τα 40 είναι τα νέα 30!!!
δε θα φας βρε μονο γαριδες για να χορτασεις...θα φας και κανα χτενι...να σπαρταραει μεσα στο στομα σου!!!
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 16, 2011, 01:50:11 amΤα 40 είναι τα νέα 30!!! εσυ καλα προσπαθεις να χτισεις κοπλιμεντα, αλλα σα να τη βλεπω να ετοιμαζεται για τη ρελανς!!!...θα ανεβασει κι αλλο την ηλικια του ...φαφουτη Γεωργιου...
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 16, 2011, 01:58:16 amδε θα φας βρε μονο γαριδες για να χορτασεις...θα φας και κανα χτενι...να σπαρταραει μεσα στο στομα σου!!!φτου γμτ...... φιρι φιρι το πανε αποψε να χασω τον υπνο μου...
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 16, 2011, 01:59:26 amΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 16, 2011, 01:58:16 amδε θα φας βρε μονο γαριδες για να χορτασεις...θα φας και κανα χτενι...να σπαρταραει μεσα στο στομα σου!!!φτου γμτ...... φιρι φιρι το πανε αποψε να χασω τον υπνο μου...Μπρρρ, με τα όστρακα... θα χάσω και εγώ τον ύπνο μου!