0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ετσι λενενε για τιους γεωλογους ε?καλα πιστευω εγω οτι ολοι οι <παλιοι εκπαιδευτικοι> μεγαλης ηλικιας ειναι για τον π...τσο!!πιο αμορφωτοι απο καποιον που εχει βγαλει σημερινο γυμνασιο.κασμαδες ε!!!??ας γελασω!!!καμια σχεση!!!ας
1.ειμαστε σχολη θετικων επιστημων2.ειμαστε απο παλια στη φυσικομαθηματικη3.ως το 1970 βιολογικο κ γεωλογικο ηταν 1 σχολη...φυσιογνωστες4. ουτε οι αλλες θετ.επιστημες εχουν κανει παιδαγω γικα5. υπαρχει στο γεωλογ.αθηνας 1 επιλογης ενω στην πατρα 3!!6.Ειναι πολυ ευρεια επιστημη κ εχουμε τομεις οπως γεωχημεια - ορυκτολογια, γεωφυσικη, παλαιοντολογια (βιολογια-ανατομια) κ απο την αλλη τεχνικη κ εφαρμοσμενη γεωλογια.οι φυσικοι οντως κανουν αγωνα να μας βγαλουν γιατι περνουμε ωρες.ισχυριζονται οτι εχουμε κ αλλες επιλογες οπως τεχν.εργα...λες κ υπαρχουν εργα...μη τρελαθουμε
Οποιους υποψηφιους διευθυντες πιασουν να εχουν προσκομισει πλαστα πιστοποιητικα .... να τους απολυσουν αυτοματα!!! Κανενα οικτος στην παρανομια .....!!!Και δε θελω να δω τους συνδικαλιστες ... να τους υπερασπιζονται ... επικαλουμενοι "συναδελφικη αλληλεγγυη"...!!!Γαγγραινα ?(οχι ολοι ) της εκπαιδευσης ειναι ....!!!Υ.Γ Το ξερετε οτι οι αιρετοι της Αττικης που βρισκονται στην επιτροπη αξιολογησης διευθυντων .... δε βαζουν βαθμο??? Χιχα!!!
λαθος κανεις δεν αυτοπροβαλλομαι.κ διπλοθεσιτης δεν ειμαι!!εχω παρει αδεια απ το πυσδε!!!αδεια ασκησης ιδιωτικου εργου........εξωτερικος συνεργατης ειμαι κ προσπαθω να αξιοποιω τις γνωσεις μου.....κ να αμειβομαι για οσο δουλευω -δινω..δλδ οι εκπαιδευτικοι που κανουν ιδιαιτερα κ ειναι κ σε σχολειο δεν ειναι κατακριτεοι??που στο σχολειο το μαθημα τιυς ειναι χαλια ενω στα ιδιαιτερα τελεια?εγω επελεξα το δυσκολο δρομο κ δουλευω ως αργα το βαδυ ακομα κ στο σπιτι κ δεν επελεξα την ευκολια των ιδιαιτερων!!!!!!!!πολλοι μονιμοι κανουν το ιδιο...μη πουμε για γυμναστες που ειναι σε δημ.γυμναστηρια κ κολυμβητηρια...δεν σε κατηγορω γιατι ο φθονος τη σημερινη εποχη ειναι συνηθης!!κριμα γιατι κ εγω οταν ακουω συναδελφους μου απο παντου να κανουν πραγματα δεν ζηλευω