PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Τελευταία νέα
Προσλήψεις 127 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το διδακτικό έτος 2025-2026
Προσλήψεις 284 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών για το διδακτικό έτος 2025-2026
Προσλήψεις 9.445 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Προσλήψεις 1.556 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το διδακτικό έτος 2025-2026
Τοποθέτηση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Ββάθμιας Εκπαίδευσης με μονοετή ή τετραετή θητεία σε Πειραματικά σχολεία Αβάθμιας Εκπαίδευσης
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: (Αναγνώστηκε 3930 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
tirogaridaki
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
(Χωρίς τίτλο)
«
στις:
Ιουλίου 14, 2011, 10:03:17 pm »
Tweet
Γεια σας παιδιά ! Είμαι νέα στο φόρουμ !
Θέλω να δώσω το δίπλωμα ECPE μόνη μου, γι'αυτό αν μπορείτε προτείνετε μου έναν καλό συνδυασμό βιβλίων που να καλύπτουν όλα τα parts των εξετάσεων. Eίμαι ήδη κάτοχος του ECCE !
Σκέφτομαι να δώσω το ECPE τον Μάιο ή τον Δεκέμβριο του 2012, γι'αυτό μέχρι τότε θα ήταν καλό να είμαι έτοιμη. Πότε θα ήταν καλύτερα ? (Μάιο ή Δεκέμβριο) Έψαξα στο ίντερνετ για αγγλικά βιβλία και βρήκα την σειρά με τα βιβλία του Γρίβα:
http://www.grivas.gr/index.php?id=232
Με εντυπωσίασε η διαφήμιση των βιβλίων του, γι'αυτό τον λόγο σκέφτομαι να πάρω αυτά τα 4 βιβλία που έχει στο βίντεο. Τι πιστεύετε εσείς ? Τι έχετε να μου προτείνετε από βιβλία ? Στα φροντιστήρια ή στα ιδιαίτερα σας τι βιβλία κάνετε ? Τα βιβλία του Γρίβα πώς τα βρίσκετε ? Αν μπορείτε απαντήστε μου σύντομα, διότι θέλω να αρχίσω από τώρα την προετοιμασία...
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 08:51:31 »
tirogaridaki
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #1 στις:
Αυγούστου 14, 2011, 12:45:59 pm »
Καμία πρόταση
?
Καταγράφηκε
englishteacher06
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Απ:
«
Απάντηση #2 στις:
Αυγούστου 14, 2011, 01:35:31 pm »
Καλησπερα tirogaridaki . Για εμενα πολυ καλα βιβλια στην λογικη των practice tests ειναι και αυτα που εκδιδει η Ελληνομερικανικη Ενωση
www.hau.gr
για πρακτικη εξασκηση και προσομοιωση εξετασεων . Αλλο πολυ καλο υλικο ειναι και το ECPE 15 Practice Tests του Andrew Betsis (2010 edition) και το Cracking the Michigan Proficiency . Επιπροσθετα μπορεις να δεις και το Finishing Touch (c1, c2 level grammar) του Σιουντρη για Grammar . Οσον αφορα τα βιβλια του Γριβα θεωρω πως ειναι καλα καθως και εγω εχω δουλεψει σε ιδιαιτερα το Εnglish For Adults 1 και 2 και ημουν ικανοποιημενη .
Καταγράφηκε
tirogaridaki
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #3 στις:
Αυγούστου 15, 2011, 03:43:06 pm »
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !
Στα ιδιαίτερα (αν έχεις δώσει proficiency) ποια άλλα βιβλία κάνατε πριν δώσετε εξετάσεις ? Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή καλοδεχούμενη !
«
Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 15, 2011, 04:09:06 pm από tirogaridaki
»
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum