*

Αποστολέας Θέμα: Μόρια προϋπηρεσιας στην αιτηση αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 12281 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mentira

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μόρια προϋπηρεσιας στην αιτηση αναπληρωτων
« στις: Ιουλίου 15, 2011, 02:58:48 am »
Ένα μπαχαλο για αλλη μια φορα....
Σημερα πηγα να κανω τα χαρτια μου για αναπληρωτρια για 4η χρονια. Με "εκπληξη" διαπιστωσα πως τα μορια μου δεν ηταν σωστα περασμενα...και πως μορια απο παλαιοτερο δυσπροσιτο ειχαν εξαφανιστει!!!!
Η "αφελης" πηρα το υπουργειο να ρωτησω. ..με διαβεβαιωσαν όμως πως τα μορια του δυσπροσιτου δεν φαινονται στο συνολο των μοριων προυπηρεσιας και πως κανενας αναπληρωτης δεν τα παιρνει.
Προσπαθωντας να το επαληθευσω βρηκα ηδη 3 συναδελφους φιλους που εχουν παρει κανονικα τα μορια που τους αναλογουν. Αναρωτιεμαι λοιπον ποση ανευθυνοτητα μπορει να χωραει οταν παιζεται το μελλον μας ??????
Ξαναεπικοινωνησα με το υπουργειο και εκαναν σαν να μην τρεχει τιποτα, μου ειπαν δε να μεινω ησυχη και να μη κανω τιποτα και οτι τα μορια μου θα μπουνε αργοτερα σωστα....αφου, να τονίσω, οτι προηγουμενως με ειχαν διαβεβαιωσει οτι δεν υπηρχε κανενα λαθος.
Παραθετω λοιπον αυτο το μικρο κομματι της εγκυκλιου:

Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην ορθή συμπλήρωση της αίτησης και στον
έλεγχο της προϋπηρεσίας τους κατά την παραλαβή του αντιγράφου της αίτησης τους. Μετά την
παραλαβή του αντιγράφου της αίτησης, ο ενδιαφερόμενος εκπαιδευτικός έχει την αποκλειστική
ευθύνη του περιεχομένου αυτής.
Σε περίπτωση που διαπιστώσει οποιοδήποτε λάθος ή
παράλειψη ή επιθυμεί την τροποποίηση αυτης οφείλει να υποβάλει σχετική αίτηση, εντός των
οριζόμενων, με την παρούσα εγκύκλιο, προθεσμιών.

Και ολο αυτο το μπαχαλο γινεται με παλιες προυπηρεσιες φανταστειτε τι εχει να γινει οταν θα πρεπει στον επομενο ασεπ να περασουν προυπηρειες 2 και 3 χρονων.... :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Μόρια προϋπηρεσιας στην αιτηση αναπληρωτων
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:18 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 15, 2011, 09:37:03 am »
Ένα μπαχαλο για αλλη μια φορα....
Σημερα πηγα να κανω τα χαρτια μου για αναπληρωτρια για 4η χρονια. Με "εκπληξη" διαπιστωσα πως τα μορια μου δεν ηταν σωστα περασμενα...και πως μορια απο παλαιοτερο δυσπροσιτο ειχαν εξαφανιστει!!!!
Η "αφελης" πηρα το υπουργειο να ρωτησω. ..με διαβεβαιωσαν όμως πως τα μορια του δυσπροσιτου δεν φαινονται στο συνολο των μοριων προυπηρεσιας και πως κανενας αναπληρωτης δεν τα παιρνει.
Προσπαθωντας να το επαληθευσω βρηκα ηδη 3 συναδελφους φιλους που εχουν παρει κανονικα τα μορια που τους αναλογουν. Αναρωτιεμαι λοιπον ποση ανευθυνοτητα μπορει να χωραει οταν παιζεται το μελλον μας ??????
Ξαναεπικοινωνησα με το υπουργειο και εκαναν σαν να μην τρεχει τιποτα, μου ειπαν δε να μεινω ησυχη και να μη κανω τιποτα και οτι τα μορια μου θα μπουνε αργοτερα σωστα....αφου, να τονίσω, οτι προηγουμενως με ειχαν διαβεβαιωσει οτι δεν υπηρχε κανενα λαθος.
Παραθετω λοιπον αυτο το μικρο κομματι της εγκυκλιου:

Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην ορθή συμπλήρωση της αίτησης και στον
έλεγχο της προϋπηρεσίας τους κατά την παραλαβή του αντιγράφου της αίτησης τους. Μετά την
παραλαβή του αντιγράφου της αίτησης, ο ενδιαφερόμενος εκπαιδευτικός έχει την αποκλειστική
ευθύνη του περιεχομένου αυτής.
Σε περίπτωση που διαπιστώσει οποιοδήποτε λάθος ή
παράλειψη ή επιθυμεί την τροποποίηση αυτης οφείλει να υποβάλει σχετική αίτηση, εντός των
οριζόμενων, με την παρούσα εγκύκλιο, προθεσμιών.

Και ολο αυτο το μπαχαλο γινεται με παλιες προυπηρεσιες φανταστειτε τι εχει να γινει οταν θα πρεπει στον επομενο ασεπ να περασουν προυπηρειες 2 και 3 χρονων.... :o :o :o :o
μπαχαλο!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 15, 2011, 09:39:45 am »
Τελικά τι θα κάνεις? Θα περιμένεις?

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 15, 2011, 10:08:02 am »
βρε παιδια και μενα λειπει 0,5 μορια αλλα σε τηλ επικοινωνια με την υπευθυνη ειπε οτι μαλλον ειναι μορια απο σχολειο του ΟΑΕΔ που δουλεψα το 2001 και θα μπουν αυτοματα στον πινακα....λέτε να μην ξερει?  :-[

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:18 »

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 15, 2011, 10:37:44 am »
Μα στην αίτηση αναπληρωτών νομίζω αναγράφονται μόνο τα "καθαρά" μόρια, όπως στον πίνακα διορισμών. Τουλάχιστον εμένα αυτά μου έχουν...

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 15, 2011, 10:51:23 am »
καλημερα!!! οχι δεν αναγραφονται μονο τα καθαρα...περυσι ημουν σε δισπροσιτο και στην αιτηση ειχαν μπει τα διπλα κανονικοτατα ...

Αποσυνδεδεμένος infinity_kos

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 15, 2011, 10:57:37 am »
καλημερα!!! οχι δεν αναγραφονται μονο τα καθαρα...περυσι ημουν σε δισπροσιτο και στην αιτηση ειχαν μπει τα διπλα κανονικοτατα ...
Eτσι ειναι
Λίγο μετά τα 1000 ο διορισμός.

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:07:11 am »
Καλημέρα σε όλους..Έκανα την αίτηση μου την πρώτη μέρα έναρξης των αιτήσεων και πραγματικά συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορλα ότι οι αιτούντες γνώριζαν περισσότερα των εργαζομένων στη δευτεροβάθμια. Όπως και κάθε χρονιά παρατήρησα ότι τα μόρια της σχ.χρονιάς 2010-2011 δεν περάστηκαν,άλλωστε η αίτηση έγραφε μόρια μέχρι 30/6/2010..Τώρα διάβασα ότι σε κάποιους προστέθηκαν και τα ΦΕΤΙΝΑ;;;;;;;Έχει συμβει αυτό;;;;

Αποσυνδεδεμένος Ελένη Ο2

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02..........
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:11:00 am »
Καλημέρα σε όλους..Έκανα την αίτηση μου την πρώτη μέρα έναρξης των αιτήσεων και πραγματικά συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορλα ότι οι αιτούντες γνώριζαν περισσότερα των εργαζομένων στη δευτεροβάθμια. Όπως και κάθε χρονιά παρατήρησα ότι τα μόρια της σχ.χρονιάς 2010-2011 δεν περάστηκαν,άλλωστε η αίτηση έγραφε μόρια μέχρι 30/6/2010..Τώρα διάβασα ότι σε κάποιους προστέθηκαν και τα ΦΕΤΙΝΑ;;;;;;;Έχει συμβει αυτό;;;;

Καλημέρα σας!!!ούτε σε 'μένα πέρασαν τη φετινή προυπηρεσια... :o :o :oνα ανησυχούμε;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:17:51 am »
Eτσι ειναι
Για αναπλήρωση τα μόρια δυσπρόσιτου πιάνονται διπλά. Στην αίτηση πρέπει να φαίνονται τα μόρια μέχρι 30-6-2010. Τα φετινά μόρια(2010-2011) δεν φαίνονται κάπου.
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος Ελένη Ο2

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02..........
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:18:59 am »

Καλημέρα σας!!!ούτε σε 'μένα πέρασαν τη φετινή προυπηρεσια... :o :o :oνα ανησυχούμε;;;;;;
[/qu

Νομίζω πως όχι.Μιας και οι πίνακες είναι γερά ...κλειδωμένοι.. >:( >:( >:(..αλλά δε βλάπτει να τους κάνουμε μια σχετική ερώτηση

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:25:08 am »
Αφού κλείδωσαν οι πίνακες,δεν περνιούνται φετινά μόρια σε κανέναν.Αν έγινε κάτι τέτοιο,να αλλάξει τώρα ο νόμος-έκτρωμα και να περαστούν τα μόρια των ανθρώπων που δούλεψαν.Εμένα στη δήλωση φαίνονται τα μόρια μέχρι 30/6/10,υπολογισμένου και του δυσπρόσιτου επί 2.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:27:00 am »
Μα δεν είναι μόνο ότι έχουν κλειδώσει,στην αίτηση μου όπως διαβάζω γράφει μόρια προϋπηρεσίας μέχρι 30/6/2010 οπότε τι να ρωτήσω;;;Δέχομαι ότι είναι τόσα μέχρι την αυτή ημερομηνία..Όσο για του 2010-2011 θα φαίνεται από την σειρά στον πίνακα αναπληρωτών..Αν γίνει κατι λάθος..ένσταση.Εξακολουθώ όμως να μην ακαταλαβαίνω την ανακοίνωση που βλέπω στην αρχική σελίδα της σελίδας που το συντονιστικό μας γράφει ότι σε κάποιους περάστηκε και η φετινή!3 χρόνια τώρα ποτέ δεν μου έχουν περάσει της τελευταίας χρονιάς και πάντα τα έβλεπα μετά ορθά στον πίνακα..

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:29:50 am »
Ναι, εντάξει συγγνώμη εγώ μπερδεύτηκα. Είναι μέχρι 2010 και του δυσπρόσιτου μέσα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)