0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα μπαχαλο για αλλη μια φορα....Σημερα πηγα να κανω τα χαρτια μου για αναπληρωτρια για 4η χρονια. Με "εκπληξη" διαπιστωσα πως τα μορια μου δεν ηταν σωστα περασμενα...και πως μορια απο παλαιοτερο δυσπροσιτο ειχαν εξαφανιστει!!!!Η "αφελης" πηρα το υπουργειο να ρωτησω. ..με διαβεβαιωσαν όμως πως τα μορια του δυσπροσιτου δεν φαινονται στο συνολο των μοριων προυπηρεσιας και πως κανενας αναπληρωτης δεν τα παιρνει.Προσπαθωντας να το επαληθευσω βρηκα ηδη 3 συναδελφους φιλους που εχουν παρει κανονικα τα μορια που τους αναλογουν. Αναρωτιεμαι λοιπον ποση ανευθυνοτητα μπορει να χωραει οταν παιζεται το μελλον μας Ξαναεπικοινωνησα με το υπουργειο και εκαναν σαν να μην τρεχει τιποτα, μου ειπαν δε να μεινω ησυχη και να μη κανω τιποτα και οτι τα μορια μου θα μπουνε αργοτερα σωστα....αφου, να τονίσω, οτι προηγουμενως με ειχαν διαβεβαιωσει οτι δεν υπηρχε κανενα λαθος.Παραθετω λοιπον αυτο το μικρο κομματι της εγκυκλιου: Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην ορθή συμπλήρωση της αίτησης και στον έλεγχο της προϋπηρεσίας τους κατά την παραλαβή του αντιγράφου της αίτησης τους. Μετά την παραλαβή του αντιγράφου της αίτησης, ο ενδιαφερόμενος εκπαιδευτικός έχει την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου αυτής. Σε περίπτωση που διαπιστώσει οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη ή επιθυμεί την τροποποίηση αυτης οφείλει να υποβάλει σχετική αίτηση, εντός των οριζόμενων, με την παρούσα εγκύκλιο, προθεσμιών.Και ολο αυτο το μπαχαλο γινεται με παλιες προυπηρεσιες φανταστειτε τι εχει να γινει οταν θα πρεπει στον επομενο ασεπ να περασουν προυπηρειες 2 και 3 χρονων....
καλημερα!!! οχι δεν αναγραφονται μονο τα καθαρα...περυσι ημουν σε δισπροσιτο και στην αιτηση ειχαν μπει τα διπλα κανονικοτατα ...
Καλημέρα σε όλους..Έκανα την αίτηση μου την πρώτη μέρα έναρξης των αιτήσεων και πραγματικά συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορλα ότι οι αιτούντες γνώριζαν περισσότερα των εργαζομένων στη δευτεροβάθμια. Όπως και κάθε χρονιά παρατήρησα ότι τα μόρια της σχ.χρονιάς 2010-2011 δεν περάστηκαν,άλλωστε η αίτηση έγραφε μόρια μέχρι 30/6/2010..Τώρα διάβασα ότι σε κάποιους προστέθηκαν και τα ΦΕΤΙΝΑ;;;;;;;Έχει συμβει αυτό;;;;
Παράθεση από: eri02 στις Ιουλίου 15, 2011, 10:51:23 amκαλημερα!!! οχι δεν αναγραφονται μονο τα καθαρα...περυσι ημουν σε δισπροσιτο και στην αιτηση ειχαν μπει τα διπλα κανονικοτατα ...Eτσι ειναι
Παράθεση από: SantaZ στις Ιουλίου 15, 2011, 11:07:11 amΚαλημέρα σε όλους..Έκανα την αίτηση μου την πρώτη μέρα έναρξης των αιτήσεων και πραγματικά συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορλα ότι οι αιτούντες γνώριζαν περισσότερα των εργαζομένων στη δευτεροβάθμια. Όπως και κάθε χρονιά παρατήρησα ότι τα μόρια της σχ.χρονιάς 2010-2011 δεν περάστηκαν,άλλωστε η αίτηση έγραφε μόρια μέχρι 30/6/2010..Τώρα διάβασα ότι σε κάποιους προστέθηκαν και τα ΦΕΤΙΝΑ;;;;;;;Έχει συμβει αυτό;;;;Καλημέρα σας!!!ούτε σε 'μένα πέρασαν τη φετινή προυπηρεσια... :oνα ανησυχούμε;;;;;;[/quΝομίζω πως όχι.Μιας και οι πίνακες είναι γερά ...κλειδωμένοι.. ..αλλά δε βλάπτει να τους κάνουμε μια σχετική ερώτηση