0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την ανικανότητα της πεα φταίνε δηλαδή αυτοί που δεν πατούσαν στις συνελεύσεις; ΕΛΕΟΣ!!!! Μήπως φταίνε και για τα χαμογελά του ταμία τους μετά την ξευτελιστικη συνάντησης την περυσινη με την Αννα; ΕΛΕΟΣ!!!
ποτε θα κανει συνελευση η πεα να βρεθουμε κι εμεις να δουμε τι γινεται; ας μας ενημερωσει καποιος. και τοτε θα ειναι ευκαιρια να ακουσουν κ τα παραπονα μας. δουλευα φετος με εναν ταμια απο την πεα. ειναι φυσικος απο την κρητη. γι αυτον λετε;γιατι μου φανηκε καλο παιδι. αλλα κουβεντα δε μου ελεγε για το τι μελλει γενεσθαι
Παράθεση από: kairi στις Ιουλίου 22, 2011, 11:57:27 pmποτε θα κανει συνελευση η πεα να βρεθουμε κι εμεις να δουμε τι γινεται; ας μας ενημερωσει καποιος. και τοτε θα ειναι ευκαιρια να ακουσουν κ τα παραπονα μας. δουλευα φετος με εναν ταμια απο την πεα. ειναι φυσικος απο την κρητη. γι αυτον λετε;γιατι μου φανηκε καλο παιδι. αλλα κουβεντα δε μου ελεγε για το τι μελλει γενεσθαι να σου πει τι; Ότι διέλυσαν την ισχυρότερη συνδικαλιστική Ένωση των αναπληρωτών; Είχε βγάλει κάποτε το ΣΕΑΕ μια ακοινωση καταπέλτης για τα καμώματα της Πεα και για τα χαμόγελα του φυσικού μετα τη συναντηση τους με την υπουργό, αλλα δεν μπόρεσα να τη βρω να την διαβάσετε.
αν μπορεις σε παρακαλω, βρες τη γιατι με ενδιαφερει. και για το φυσικο αν μπορεις πες μου λεπτομερειες. νομιζω αν ειναι ετσι τα πραγματα πρεπει να αντιδρασουμε. υποτιθεται οτι εξυπηρετουν το καλο ολων των αναπληρωτων κ ωρομισθιων