0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή προτίθεστε να διαβάσετε ότι σαβούρα σημειώσεις σας δώσει / πουλήσει κάποιος από το να κάνετε ένα σοβαρό διάβασμα όλης της ύλης από τα βιβλία των σχολών σας ;
Και κάτι ακόμα κι ας ακουστεί προκλητικόΘέλω να δώσω ΑΣΕΠ και έχω εξασφαλίσει κάπως σούπερ σημειώσειςΓιατί να τις πουλήσω και σε κάποιον άλλον; Είναι τόσες πολλές οι θέσεις που είμαι χαλαρός στο να βοηθήσω και άλλους να περάσουν με τις δικές μου βάσεις διαβάσματος;
Όπως έλεγε και η σοφή μας γιαγιά, καθένας με την τύχη του....Εσένα μπορεί να σε πιάσει κόψιμο εκείνη τη μέρα....Ή μία κοπέλα μπορεί να γεννήσει και να χάσει τον ΑΣΕΠ, συνέβη σε φίλη μου...Καλά εσύ θα μπείς σε τάξη να διδάξεις;;;Με τί πνεύμα;;;Πού είναι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά;;;Καθένας μπορεί να δώσει....Αλλά κι αν έχουμε τις ίδιες σημειώσεις, προσλαμβάνουμε διαφορετικά και αφομοιώνουμε διαφορετικά τις πληροφορίες...(μάθηση-μνήμη-λήθη).Καταλαβαίνω ότι έτσι σκέφτονται αρκετοί, αλλά αυτοί νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουν επαγγελματικό κλάδο....
Είμαι λίγο απότομη είναι η αλήθεια, αλλά δεν έχω διάθεση εχθρική απέναντι σε κανένα...Απλά προσγειώνω απότομα....