0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
11.000 με 15.000 που πήρε ε δεν διαφέρει και πάρα πολύ. Δηλαδή το δημοσιευμα δεν έπεσε και πολύ έξω.
To θέμα είναι ότι και η ΠΕΑΕ, σε δημιοσιευμα της αναφέρεται σε σαφή μείωση αριθμού αναπληρωτώνhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=40673 και ο Μπράτης αφήνει υπονοούμενα ότι και καλά θα υπάρξει μείωση αναπληρωτώνΔεν ξέρω τι να υποθέσω. Από εκεί που μιλούσαν όλοι για πολλούς αναπληρωτές, βγαίνου τώρα όλοι και το αλλάζουν. Οι πιστώσεις που βγήκαν;Πάντως είναι αποροίας άξιο πως το ΕΘΝΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ Ε
Όταν σε πέρνουν μόνο για λάτζα, και σερβιτόρο ε ναι η εκπαίδευση είναι θέση στο ήλιο ειδικά στη σημερινή εποχή. Πλάκα μου κάνεις ;;;;;
Ή να πάρω ένα ταξί τώρα που ανοίγει και αυτό το επάγγελμα. Στο ταξί μπορώ επίσης να διδάξω....Υπάρχουν λύσεις...
ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΖΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΘΑ απογινουν χιλιάδες μα χιλιάδες οικογένειες.Προσευχηθείτε να μην είναι αληθινό το νούμερο Πραγματικά ας παέι σε εκλογές άμεσα η Κυβέρνηση αν σκέφτεται να βασανίσει έτσι το λάο. Αν βγει πραγματικότητα χειρότερη προδοσία δεν θα υπάρχει απέναντι στο ελληνικό λαό και στους νέους ανθρώπους. Είναι σίγουρο πλέον ότι υπάρχει ένα σχέδιο εξολόθρευσης των πάντωνΑν είναι έτσι πραγματικά τίοτε είναι αλήτες, προδότες και ότι χειρότερο δείγμα πολιτικών έχει να επιδείξει η Ελλάδα μετά την μεταπολιτευτική ιστορίακαι πραγματικά θα είναι ο πιο μαμάκας λαός της ανθρωπότητας οι Έλληνες αν δεν αντιδράσουν καθόλου
Παράθεση από: sotos81 στις Ιουλίου 28, 2011, 04:54:50 pmΌταν σε πέρνουν μόνο για λάτζα, και σερβιτόρο ε ναι η εκπαίδευση είναι θέση στο ήλιο ειδικά στη σημερινή εποχή. Πλάκα μου κάνεις ;;;;;Άσε την λάτζα... Σερβιτόρο είπες; Που; Πες, που! Πέρα από την πλάκα, αν κάποιος νέος (2011 - 1981 = 30 ) κρεμιέται τόσο πολύ από μια ωρομισθία στην δημόσια εκπαίδευση ή έστω και "μονιμότητα" με μισθούς πείνας του μέλλοντος, ενώ χιλιάδες άλλοι με πολύ λιγότερα προσόντα απ' αυτόν συντηρούν ήδη οικογένειες με διάφορους άλλους πιο προσοδοφόρους τρόπους και επιπλέον θεωρούν τους εαυτούς τους άξιους μόνο για λάτζα και σερβιτόρους...τι να πω;Μόνο ένα μπορώ να καταλάβω: την εμμονή που έχουμε μερικοί σώνει και καλά να έχουμε μαθητές να διδάξουμε... Χμ...Θα ψάξω δουλειά για σεβιτόρος και αν έρχονται παιδιά 15+ θα τους μαθαίνω και λίγη Φυσικούλα... Ή να πάρω ένα ταξί τώρα που ανοίγει και αυτό το επάγγελμα. Στο ταξί μπορώ επίσης να διδάξω....Υπάρχουν λύσεις...