*

Αποστολέας Θέμα: Σοκαριστικά στοιχεία !!!! Μονο 6.000 οι προσλήψεις αναπληρωτών για φέτος!!!!!  (Αναγνώστηκε 49005 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
11.000 με 15.000 που πήρε ε δεν διαφέρει και πάρα πολύ. Δηλαδή το δημοσιευμα δεν έπεσε και πολύ έξω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
αν είναι δυνατόν δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αφήστε με να ελπίζω και να ζω το όνειρό μου :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος sotos81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
To θέμα είναι ότι και η ΠΕΑΕ, σε δημιοσιευμα της αναφέρεται σε σαφή μείωση αριθμού αναπληρωτών

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=40673 και ο Μπράτης αφήνει υπονοούμενα ότι και καλά θα υπάρξει μείωση αναπληρωτών

Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Από εκεί που μιλούσαν όλοι για πολλούς αναπληρωτές, βγαίνου τώρα όλοι και το αλλάζουν. Οι πιστώσεις που βγήκαν;

Πάντως είναι αποροίας άξιο πως το ΕΘΝΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ Ε
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2011, 04:53:48 pm από sotos81 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Και για να "κλείσει" αυτό το θέμα που βασίστηκε σε "έγκυρες" πληροφορίες του Έθνους:
1/6/2010 με τίτλο Στο «σκοτάδι» χιλιάδες εκπαιδευτικοί που έχουν αποσπαστεί
η κ. Διαμαντοπούλου δήλωνε: ...επανέλαβε ότι τη νέα χρονιά δεν θα προσληφθούν αναπληρωτές και θα γίνει διαχείριση δυνάμεων ώστε να λειτουργήσουν τα σχολεία.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=13956956
Καλό είναι να είμαστε σε εγρήγορση αλλά μέχρι ένός σημείου.
Καλό απόγευμα 8)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αυτοί που περιμένουν μόνιμο διορισμό αγωνιούν...,αγωνιούν και αυτοί που περιμένουν αναπλήρωση ΑΚΩ..., αγωνιούν και αυτοί που περιμένουν να πάνε ΑΜΩ.  Απογοητεύτηκαν  όλοι όσοι περίμεναν να πάνε ωρομίσθιοι στην ΠΔΣ και ξέμειναν χωρίς δουλειά...  :o
Κάπου είμαστε και τραγικές φιγούρες βρε παιδιά...  :(
Δεν είναι δα και θέσεις στον Ήλιο πια όλα τα παραπάνω...

Αποσυνδεδεμένος sotos81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Όταν σε πέρνουν μόνο για λάτζα, και σερβιτόρο ε ναι η εκπαίδευση είναι θέση στο ήλιο ειδικά στη σημερινή εποχή. Πλάκα μου κάνεις ;;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2011, 04:56:24 pm από sotos81 »

Αποσυνδεδεμένος sotos81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Δυστυχώς αρχίζω να ανησυχώ μιας και τα νούμερα τα επιβεβαιώνει και η εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=40632

Εντάξει ας ελπίσουμε ότι αναπαρήγαγε το άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ. Ωχ Θεε μου, δεν είναι δυνατόν αυτό

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα στοιχεία άρχισαν να έρχονται στο φως από χθες-προχθές που σημαίνει ότι κάτι καινούργιο υπάρχει στις πληροφορίες όσο αφορά τις πιοστώσεις που θα δωθούν. Τόσο ηλίθιες είναι οι εφημερίδες ώστε να αναπαράγουν λάθη, όταν τις επόμενες ημέρες θα βγουν οι πιστώσεις;;

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2011, 05:05:17 pm από sotos81 »

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
To θέμα είναι ότι και η ΠΕΑΕ, σε δημιοσιευμα της αναφέρεται σε σαφή μείωση αριθμού αναπληρωτών

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=40673 και ο Μπράτης αφήνει υπονοούμενα ότι και καλά θα υπάρξει μείωση αναπληρωτών

Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Από εκεί που μιλούσαν όλοι για πολλούς αναπληρωτές, βγαίνου τώρα όλοι και το αλλάζουν. Οι πιστώσεις που βγήκαν;

Πάντως είναι αποροίας άξιο πως το ΕΘΝΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ Ε
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Όταν σε πέρνουν μόνο για λάτζα, και σερβιτόρο ε ναι η εκπαίδευση είναι θέση στο ήλιο ειδικά στη σημερινή εποχή. Πλάκα μου κάνεις ;;;;;

Άσε την λάτζα...
Σερβιτόρο είπες; Που;  Πες, που!  :)

Πέρα από την πλάκα, αν κάποιος νέος (2011 - 1981 = 30  ;) ) κρεμιέται τόσο πολύ από μια ωρομισθία στην δημόσια εκπαίδευση ή έστω και "μονιμότητα" με μισθούς πείνας του μέλλοντος, ενώ χιλιάδες άλλοι με πολύ λιγότερα προσόντα απ' αυτόν συντηρούν ήδη οικογένειες με διάφορους άλλους πιο προσοδοφόρους τρόπους και επιπλέον θεωρούν  τους εαυτούς τους άξιους μόνο για λάτζα και σερβιτόρους...τι να πω;

Μόνο ένα μπορώ να καταλάβω: την εμμονή που έχουμε μερικοί σώνει και καλά να έχουμε μαθητές να διδάξουμε...

Χμ...Θα ψάξω  δουλειά για σεβιτόρος και αν έρχονται παιδιά 15+ θα τους μαθαίνω και λίγη Φυσικούλα...
      Ή να πάρω ένα ταξί τώρα που ανοίγει και αυτό το επάγγελμα. Στο ταξί μπορώ επίσης να διδάξω....

Υπάρχουν λύσεις... :)

Αποσυνδεδεμένος sotos81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Από το να καταστραφούν όλες οι οικογένειες ε ναι μέχρι και απεργία πείνας κάνω αν χρειαστεί ή το καλύτερο αναγκαστικό ξύλωα από την εξουσία όλων των ατόμων που σκέφτονται να υπογράψουν όλα αυτά. Δεν είναι δυνατίον αν οδηγείς χιλιάδες νέους, οικογενειαρχες, πτυχιουχους στην ανεργία, αυτοί να πληρωνονται 7.000 ευρώ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!, να σου μειώνουν τις θέσεις στο όνομα ενός μνημονίου, να βρίζουν καθημερινά στα κανάλια το ελληνικό λαό ότι δεν ξέρει και ξέρουν αυτοί και ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΝΑ ΜΗΝ

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ

Ή να πάρω ένα ταξί τώρα που ανοίγει και αυτό το επάγγελμα. Στο ταξί μπορώ επίσης να διδάξω....

Μμμμ, δεν νομίζω να είναι και η πιο σοφή κίνηση, στην Αθήνα (και στην υπόλοιπη Ελλάδα, βέβαια) υπάρχουν παραπάνω ταξί ήδη από όσα θα έπρεπε να υπάρχουν, επομένως φαντάζεσαι να βγουν και άλλα; Θ' αντιστοιχούν για κάθε έναν από εμάς κάπου στα 10 ταξί :P
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΖΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΘΑ απογινουν χιλιάδες μα χιλιάδες οικογένειες.Προσευχηθείτε να μην είναι αληθινό το νούμερο Πραγματικά ας παέι σε εκλογές άμεσα η Κυβέρνηση αν σκέφτεται να βασανίσει έτσι το λάο.

Αν βγει πραγματικότητα χειρότερη προδοσία δεν θα υπάρχει απέναντι στο ελληνικό λαό και στους νέους ανθρώπους. Είναι σίγουρο πλέον ότι υπάρχει ένα σχέδιο εξολόθρευσης των πάντων

Αν είναι έτσι πραγματικά τίοτε είναι αλήτες, προδότες και ότι χειρότερο δείγμα πολιτικών έχει να επιδείξει η Ελλάδα μετά την μεταπολιτευτική ιστορίακαι πραγματικά θα είναι ο πιο μαμάκας λαός της ανθρωπότητας οι Έλληνες αν δεν αντιδράσουν καθόλου

μηπως ειναι λιγο υπερβολικες οι αντιδρασεις σου??πιστευεις πραγματικα οτι αυτη ειναι η χειροτερη προδοσια απεναντι στον ελληνικο λαο?? η φημολογουμενη (απο μια αναξιοπιστη φυλλαδα) μειωση του αριθμου αναπληρωτων συνιστα σχεδιο εξολοθρευσης των παντων??ή πιστευεις οτι αν επαληθευτει αυτο το σεναριο θα πρεπει ο λαος της ελλαδας να αντιδρασει???θα μας παρουν με τις πεεετρες....λιγο εγκρατεια δε βλαπτει ρε σωτηρακι...ο λαος υποφερει και δεν εχει αλλο νταλγκα παρα να ασχοληθει με το αν θα εχουν τα σχολεια ,μονιμους ή αμω ή ακω...
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..

Αποσυνδεδεμένος sotos81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Άσε την λάτζα...
Σερβιτόρο είπες; Που;  Πες, που!  :)

Πέρα από την πλάκα, αν κάποιος νέος (2011 - 1981 = 30  ;) ) κρεμιέται τόσο πολύ από μια ωρομισθία στην δημόσια εκπαίδευση ή έστω και "μονιμότητα" με μισθούς πείνας του μέλλοντος, ενώ χιλιάδες άλλοι με πολύ λιγότερα προσόντα απ' αυτόν συντηρούν ήδη οικογένειες με διάφορους άλλους πιο προσοδοφόρους τρόπους και επιπλέον θεωρούν  τους εαυτούς τους άξιους μόνο για λάτζα και σερβιτόρους...τι να πω;

Μόνο ένα μπορώ να καταλάβω: την εμμονή που έχουμε μερικοί σώνει και καλά να έχουμε μαθητές να διδάξουμε...

Χμ...Θα ψάξω  δουλειά για σεβιτόρος και αν έρχονται παιδιά 15+ θα τους μαθαίνω και λίγη Φυσικούλα...

Αν εσύ μπορείς να βγεις με 600 ευρώ το μήνα σερβιτόρος και χωρίς ασφάλεια πήγαινε. Για να αγοράσεις άδεια ταξί και γενικά αν κάνεις επιχειρηση σημαίνει ότι έχεις τα χρήματα. Εγώ τα χρήματα αυτά δεν τα έχω, αν τα είχα δεν θα με ενοιαζε αν θα αγόραζα άδεια ή έκανα κάτι δικό μου. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική. Έχω ζήσει άνεργος και ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕΡ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)