0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε ο Juri Geller (don't do it Phaedon!) αλλά ούτε και ο Jack Norris μπορεί να λειτουργήσει τα σχολεία του χρόνου με 600 διορισμούς και 5000-6000 αναπληρωτές. Καλώς ή κακώς οι αναπληρωτές θα είναι πάνω από 15.000!
πολυσέβαστη Αννούλα, λιαν ημιν αγαπητή τη εκπαιδευτική κοινότητι ή εις την δημοτικήν μανταμίτσα άννα άκου τα κάτωθι πονεμένα λογακια "Ερωτάς πώς τα ημέτερα και λίαν πικρώς. διορισμόν ουκ έχω, εργασίαν ουκ έχω. "Ο πατήρ μου και μήτηρ μου εγκατέλειπόν με, νυνί δε και η συζυγία μου καθώς άνεργος ειμί". Τα του σώματος πονηρώς έχει, το γήρας υπέρ κεφαλής, φροντίδων επιπλοκαί, πραγμάτων επιδρομαί, τα των φίλων άπιστα, τα του κράτους αποίμαντα, τα του ΔΝΤ υπέρ έθνους. Έρρει τα καλά, γυμνά τα κακά, ο πλούς εν νυκτί, πυρσός ουδαμού, κράτος καθεύδει, πολιτικοί καθεύδουσιν(αυτοί καν καθεύδουσιν!!!) Τί χρή παθείν; Μία μοι των κακών λύσις, ο θάνατος. Και τα εκείθεν μοι φοβερά, τοις εντεύθεν τεκμαιρομένω". Διόρισον νυν άπαντας ίνα μη εν κολάσει καηθησόμεθα και ουπερ οι 4000 πυροσβεσται σώσουσιν υμας!!!ας με συγχωρέσει ο Μ. Γρηγόριος για την παραποίηση του κειμένου του........
προτείνω το ως άνω να ανακηρυχθεί ως το απολυτίκιο των απανταχού αδιόριστων !!!
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Ιουλίου 29, 2011, 04:08:03 pmπολυσέβαστη Αννούλα, λιαν ημιν αγαπητή τη εκπαιδευτική κοινότητι ή εις την δημοτικήν μανταμίτσα άννα άκου τα κάτωθι πονεμένα λογακια "Ερωτάς πώς τα ημέτερα και λίαν πικρώς. διορισμόν ουκ έχω, εργασίαν ουκ έχω. "Ο πατήρ μου και μήτηρ μου εγκατέλειπόν με, νυνί δε και η συζυγία μου καθώς άνεργος ειμί". Τα του σώματος πονηρώς έχει, το γήρας υπέρ κεφαλής, φροντίδων επιπλοκαί, πραγμάτων επιδρομαί, τα των φίλων άπιστα, τα του κράτους αποίμαντα, τα του ΔΝΤ υπέρ έθνους. Έρρει τα καλά, γυμνά τα κακά, ο πλούς εν νυκτί, πυρσός ουδαμού, κράτος καθεύδει, πολιτικοί καθεύδουσιν(αυτοί καν καθεύδουσιν!!!) Τί χρή παθείν; Μία μοι των κακών λύσις, ο θάνατος. Και τα εκείθεν μοι φοβερά, τοις εντεύθεν τεκμαιρομένω". Διόρισον νυν άπαντας ίνα μη εν κολάσει καηθησόμεθα και ουπερ οι 4000 πυροσβεσται σώσουσιν υμας!!!ας με συγχωρέσει ο Μ. Γρηγόριος για την παραποίηση του κειμένου του........
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 29, 2011, 04:32:30 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Ιουλίου 29, 2011, 04:08:03 pmπολυσέβαστη Αννούλα, λιαν ημιν αγαπητή τη εκπαιδευτική κοινότητι ή εις την δημοτικήν μανταμίτσα άννα άκου τα κάτωθι πονεμένα λογακια "Ερωτάς πώς τα ημέτερα και λίαν πικρώς. διορισμόν ουκ έχω, εργασίαν ουκ έχω. "Ο πατήρ μου και μήτηρ μου εγκατέλειπόν με, νυνί δε και η συζυγία μου καθώς άνεργος ειμί". Τα του σώματος πονηρώς έχει, το γήρας υπέρ κεφαλής, φροντίδων επιπλοκαί, πραγμάτων επιδρομαί, τα των φίλων άπιστα, τα του κράτους αποίμαντα, τα του ΔΝΤ υπέρ έθνους. Έρρει τα καλά, γυμνά τα κακά, ο πλούς εν νυκτί, πυρσός ουδαμού, κράτος καθεύδει, πολιτικοί καθεύδουσιν(αυτοί καν καθεύδουσιν!!!) Τί χρή παθείν; Μία μοι των κακών λύσις, ο θάνατος. Και τα εκείθεν μοι φοβερά, τοις εντεύθεν τεκμαιρομένω". Διόρισον νυν άπαντας ίνα μη εν κολάσει καηθησόμεθα και ουπερ οι 4000 πυροσβεσται σώσουσιν υμας!!!ας με συγχωρέσει ο Μ. Γρηγόριος για την παραποίηση του κειμένου του........
Ναι, πέρυσι το έκανε...ξέρω πολλά σχολεία που έφευγαν με άδεια οι αναπληρωτές...και στη συνεχεια η θεση έμενε κενή ως το τέλος της χρονιάς...όταν ρώτησα γιατί δεν καλύπτουν την θέση-μιας και με ενδιεφερε-έλεγαν οτι δεν εχουν πιστώσεις....