*

Αποστολέας Θέμα: Σοκαριστικά στοιχεία !!!! Μονο 6.000 οι προσλήψεις αναπληρωτών για φέτος!!!!!  (Αναγνώστηκε 48980 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Ναι, πέρυσι το έκανε...ξέρω πολλά σχολεία που έφευγαν με άδεια οι αναπληρωτές...και στη συνεχεια η θεση έμενε κενή ως το τέλος της χρονιάς...όταν ρώτησα γιατί δεν καλύπτουν την θέση-μιας και με ενδιεφερε-έλεγαν οτι δεν εχουν πιστώσεις....

Μονο που δεν το εκανε μονο στα περιφερειακα!!! Τι διακρισεις ειναι αυτες;; Στο σχολειο που ημουνα Α'Αθηνας μειναμε χωρις φιλολογο μετα απο αδεια μονιμου-πληρες ωραριο- απο τα Χριστουγεννα και μεχρι τον Μαιο.............
Εμεινε το σχολείο χωρίς καθηγητή?και τι έκανε ο σύλλογος,ο διευθυντής,οι γονείς,η ΟΛΜΕ?Μου φαίνεται είμαστε για κλάματα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
θα ηθελα να κανω μια διορθωση...παιδια ειναι Chuck Norris οχι Jack.
να τα λεμε σωστα τα πραγματα  ;D
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Ακομα και πιλοτίκό έμεινε χωρις καθηγητή αγγλικών και πληροφορικής...

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
πάντως ακούγοντας τη συνέντευξη στη νετ, μου φάνηκε απόλυτη στο θέμα των διορισμων, αλλά άφησε κάποια περιθώρια για την κάλυψη των πιθανών 10 χιλιάδων επιπλέον κενών από τις συνταξιοδοτήσεις.
ελπίζω η λύση να είναι οι αναπληρωτές, και μάλιστα ενόψει γενικότερου αναβρασμού που αναμένεται από σεπτέμβρη, και όχι οι εθελοντές-υποαμειβόμενοι καθηγητές των 625 ευρώ των προγραμμάτων κοινοφελούς εργασίας.

πάντως για τον άγιο Γρηγόριο έχω να πω πως ήταν εκ φύσεως μάλλον απαισιόδοξος. Προτιμώ άλλους αγιούς σ΄αυτά τα θέματα, πιο δυναμικούς, όπως τον Μ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
συγγνώμη για τα ορθογραφικά μου... ???

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
Ας  ελπισουμε αρχες Αυγουστου να κινηθουν τα πραγματα ,να μη στηριζομαστε μονο στις υποθεσεις και αγχωνομαστε προκαταβολικα...

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Ναι, πέρυσι το έκανε...ξέρω πολλά σχολεία που έφευγαν με άδεια οι αναπληρωτές...και στη συνεχεια η θεση έμενε κενή ως το τέλος της χρονιάς...όταν ρώτησα γιατί δεν καλύπτουν την θέση-μιας και με ενδιεφερε-έλεγαν οτι δεν εχουν πιστώσεις....

Μονο που δεν το εκανε μονο στα περιφερειακα!!! Τι διακρισεις ειναι αυτες;; Στο σχολειο που ημουνα Α'Αθηνας μειναμε χωρις φιλολογο μετα απο αδεια μονιμου-πληρες ωραριο- απο τα Χριστουγεννα και μεχρι τον Μαιο.............
Εμεινε το σχολείο χωρίς καθηγητή?και τι έκανε ο σύλλογος,ο διευθυντής,οι γονείς,η ΟΛΜΕ?Μου φαίνεται είμαστε για κλάματα.
Οι γονεις διαμαρτυρονταν στον διευθυντη κι ο διευθυντης επανειλημμενως στη δευτεροβαθμια. Η ΟΛΜΕ δε νομιζω να ενημερωθηκε. Και δεν εμεινε το σχολειο χωρις καθηγητη, στειλανε με την εναρξη των εξετασεων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπερβολικο σε βρισκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα σε τι θεματα καταφερε να βαλει κι αυτος ο ταλαιπωρος που ανελαβε ταξεις οι οποιες δεν ειχα βγαλει ουτε το ενα τριτο της υλης.. μη ρωτας!!!! Ζητω η ελληνικη παιδεια !!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Ούτε  ο  Juri Geller (don't  do  it  Phaedon!) αλλά  ούτε  και  ο  Jack Norris  μπορεί  να  λειτουργήσει  τα  σχολεία  του χρόνου  με  600  διορισμούς  και  5000-6000  αναπληρωτές. Καλώς  ή  κακώς  οι  αναπληρωτές  θα  είναι  πάνω  από  15.000!

Παρακαλώ.. όχι τέτοια λάθη! Είναι Uri Geller (περίεργο όνομα, όντως.. και προφέρεται Ούρι) και είναι Chuck Norris!
Να μην επαναληφθεί!  :P
Να  ένας  επιπλέον  λόγος  που  δεν  έχω  διοριστεί  ακόμα!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2011, 10:05:35 am από vasbio »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
Ούτε  ο  Juri Geller (don't  do  it  Phaedon!) αλλά  ούτε  και  ο  Jack Norris  μπορεί  να  λειτουργήσει  τα  σχολεία  του χρόνου  με  600  διορισμούς  και  5000-6000  αναπληρωτές. Καλώς  ή  κακώς  οι  αναπληρωτές  θα  είναι  πάνω  από  15.000!

Πού να δεις πώς λειτουργούν κάποια νοσοκομεία εδώ και πολύ καιρό... Και εκεί κινδυνεύουν και ανθρώπινες ζωές.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τέλος Αυγούστου, ίσως και αργότερα, κανείς δεν θα ξέρει ακριβώς τον αριθμό των αναπληρωτών, πολλώ δε μάλλον που ένα μέρος τους θα πληρώνεται από το ΕΣΠΑ. Μην ξεχνάτε ότι πλέον μετά τις αποφάσεις στις
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Οι προσλήψεις τη νέα σχολική χρονιά νομίζω ότι θα είναι του τύπου " όποιος πρόλαβε, τον Κύριο είδε". :-X

.... και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Αποσυνδεδεμένος zhto29

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
... Kαι να πετάξει και το κλειδί! Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μας βγάλει και από τον κόπο να ελπίζουμε.

Αποσυνδεδεμένος Gianis90

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Παρακαλώ.. όχι τέτοια λάθη! Είναι Uri Geller (περίεργο όνομα, όντως.. και προφέρεται Ούρι) και είναι Chuck Norris!
Να μην επαναληφθεί!  :P
Δεν είναι σκύλος να λέγεται Jack....

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Άρα ο Νίκολσον  είναι  σκύλος... Όπως και ο παραγωγός whisky Daniels...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2011, 11:08:02 pm από vasbio »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Άρα ο Νίκολσον  είναι  σκύλος...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   και μάλιστα με Όσκαρ! ( α ρε Λάσυ - κορόιδο σε πιάσανε...)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182683
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)