0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: A06 στις Ιουλίου 29, 2011, 02:55:55 pmΝαι, πέρυσι το έκανε...ξέρω πολλά σχολεία που έφευγαν με άδεια οι αναπληρωτές...και στη συνεχεια η θεση έμενε κενή ως το τέλος της χρονιάς...όταν ρώτησα γιατί δεν καλύπτουν την θέση-μιας και με ενδιεφερε-έλεγαν οτι δεν εχουν πιστώσεις....Μονο που δεν το εκανε μονο στα περιφερειακα!!! Τι διακρισεις ειναι αυτες;; Στο σχολειο που ημουνα Α'Αθηνας μειναμε χωρις φιλολογο μετα απο αδεια μονιμου-πληρες ωραριο- απο τα Χριστουγεννα και μεχρι τον Μαιο.............
Ναι, πέρυσι το έκανε...ξέρω πολλά σχολεία που έφευγαν με άδεια οι αναπληρωτές...και στη συνεχεια η θεση έμενε κενή ως το τέλος της χρονιάς...όταν ρώτησα γιατί δεν καλύπτουν την θέση-μιας και με ενδιεφερε-έλεγαν οτι δεν εχουν πιστώσεις....
Παράθεση από: moustard στις Ιουλίου 29, 2011, 07:42:22 pmΠαράθεση από: A06 στις Ιουλίου 29, 2011, 02:55:55 pmΝαι, πέρυσι το έκανε...ξέρω πολλά σχολεία που έφευγαν με άδεια οι αναπληρωτές...και στη συνεχεια η θεση έμενε κενή ως το τέλος της χρονιάς...όταν ρώτησα γιατί δεν καλύπτουν την θέση-μιας και με ενδιεφερε-έλεγαν οτι δεν εχουν πιστώσεις....Μονο που δεν το εκανε μονο στα περιφερειακα!!! Τι διακρισεις ειναι αυτες;; Στο σχολειο που ημουνα Α'Αθηνας μειναμε χωρις φιλολογο μετα απο αδεια μονιμου-πληρες ωραριο- απο τα Χριστουγεννα και μεχρι τον Μαιο.............Εμεινε το σχολείο χωρίς καθηγητή?και τι έκανε ο σύλλογος,ο διευθυντής,οι γονείς,η ΟΛΜΕ?Μου φαίνεται είμαστε για κλάματα.
Παράθεση από: vasbio στις Ιουλίου 29, 2011, 12:57:13 pmΟύτε ο Juri Geller (don't do it Phaedon!) αλλά ούτε και ο Jack Norris μπορεί να λειτουργήσει τα σχολεία του χρόνου με 600 διορισμούς και 5000-6000 αναπληρωτές. Καλώς ή κακώς οι αναπληρωτές θα είναι πάνω από 15.000!Παρακαλώ.. όχι τέτοια λάθη! Είναι Uri Geller (περίεργο όνομα, όντως.. και προφέρεται Ούρι) και είναι Chuck Norris!Να μην επαναληφθεί!
Ούτε ο Juri Geller (don't do it Phaedon!) αλλά ούτε και ο Jack Norris μπορεί να λειτουργήσει τα σχολεία του χρόνου με 600 διορισμούς και 5000-6000 αναπληρωτές. Καλώς ή κακώς οι αναπληρωτές θα είναι πάνω από 15.000!
Οι προσλήψεις τη νέα σχολική χρονιά νομίζω ότι θα είναι του τύπου " όποιος πρόλαβε, τον Κύριο είδε".
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 29, 2011, 03:12:03 pmΠαράθεση από: vasbio στις Ιουλίου 29, 2011, 12:57:13 pmΟύτε ο Juri Geller (don't do it Phaedon!) αλλά ούτε και ο Jack Norris μπορεί να λειτουργήσει τα σχολεία του χρόνου με 600 διορισμούς και 5000-6000 αναπληρωτές. Καλώς ή κακώς οι αναπληρωτές θα είναι πάνω από 15.000!Παρακαλώ.. όχι τέτοια λάθη! Είναι Uri Geller (περίεργο όνομα, όντως.. και προφέρεται Ούρι) και είναι Chuck Norris!Να μην επαναληφθεί!
Άρα ο Νίκολσον είναι σκύλος...