0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις πολύ δίκιο σε αυτό που λες. Έχουν αλλάξει τα πάντα μέσα σε πολύ μικρό διάστημα. Το αν αξίζει να διοριστεί κανείς το κρίνει ο καθενας μόνος του με βάση πολλά προσωπικά/οικογενειακά/οικονομικά κριτήρια.Πιστέυεις ότι θα μας διορίσουν κάποια στιγμή σίγουρα? Εμένα δε θα μου φαινόταν περίεργο να βρουν κάποιο παραθυράκι είτε αφού διοριστούμε, όπως ανέφερα παραπάνω, είτε και πριν ακόμα διοριστούμε, ώστε να μας στείλουν σπίτια μας.Σίγουρα τραγικό, αλλά θα πέφταμε από τα σύννεφα αν γινόταν κάτι τέτοιο?Αυτό που θέλω να ξέρω, υπάρχουν άτομα - διοριστέοι ΑΣΕΠ ή άλλης κατηγορίας, που μπορούν πλέον να πουνε κατηγορηματικά ότι θα διοριστούν? (όποτε και αν γίνει αυτό).
Παράθεση από: authairetos στις Οκτωβρίου 28, 2011, 08:15:28 pmΈχεις πολύ δίκιο σε αυτό που λες. Έχουν αλλάξει τα πάντα μέσα σε πολύ μικρό διάστημα. Το αν αξίζει να διοριστεί κανείς το κρίνει ο καθενας μόνος του με βάση πολλά προσωπικά/οικογενειακά/οικονομικά κριτήρια.Πιστέυεις ότι θα μας διορίσουν κάποια στιγμή σίγουρα? Εμένα δε θα μου φαινόταν περίεργο να βρουν κάποιο παραθυράκι είτε αφού διοριστούμε, όπως ανέφερα παραπάνω, είτε και πριν ακόμα διοριστούμε, ώστε να μας στείλουν σπίτια μας.Σίγουρα τραγικό, αλλά θα πέφταμε από τα σύννεφα αν γινόταν κάτι τέτοιο?Αυτό που θέλω να ξέρω, υπάρχουν άτομα - διοριστέοι ΑΣΕΠ ή άλλης κατηγορίας, που μπορούν πλέον να πουνε κατηγορηματικά ότι θα διοριστούν? (όποτε και αν γίνει αυτό).Ναι θα μας διορίσουν σίγουρα. Αν το αφήσουμε στο χέρι τους δεν ξέρουμε πότε θα δεήσουν, για αυτό το πήγαμε νομικά το θέμα και έτσι είμαστε πλήρως κατοχυρωμένοι για ό,τι χάνουμε σε όλη αυτή τη "μεταβατική" περίοδο.ΝΑΙ όλοι οι διοριστέοι ΑΣΕΠ μπορούμε να πούμε κατηγορηματικά ότι θα διοριστούμε. Οι άλλες κατηγορίες διοριστέων δεν ξέρω τι πιστεύουν ή τι ελπίζουν, αλλά όσο είναι κατοχυρωμένοι οι ασεπίτες δεν είναι κανείς!Αυτή είναι η άποψή μου και αφήνω περιθώριο διορισμού μόνο για το 40% που διορίζεται παρέα με το 60%...
...αν υπάρχει κράτος και νόμοι μέχρι τότε! Προσωπικά είναι αισιόδοξη, αλλά το "σίγουρα" δεν μπορώ να το ξεστομίσω με όσα έχω δει τελευταία. Η ουσία είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς, απλά αναμένουμε.
Παράθεση από: marooned στις Οκτωβρίου 29, 2011, 02:12:28 am...αν υπάρχει κράτος και νόμοι μέχρι τότε! Προσωπικά είναι αισιόδοξη, αλλά το "σίγουρα" δεν μπορώ να το ξεστομίσω με όσα έχω δει τελευταία. Η ουσία είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς, απλά αναμένουμε.Και κράτος θα υπάρχει και νόμοι θα υπάρχουν (τουλάχιστον το ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να καταργηθεί).Όπως φαίνεται οι πολιτικοί μας φρόντισαν να υπάρχει η Ελλάδα έστω και με χαμηλότερο βιωτικό επίπεδο.Ακόμα κι αν διώξουμε την τρόικα και φύγουμε στη δραχμή, πράγμα αδιανόητο που το αποκλείω, πάλι θα υπάρχει μια συνέχεια...δε γίνεται να τα καταλύσουμε όλα. Η Ελλάδα ακόμα και μετά από ένα default θα συνεχίσει να υπάρχει...έστω και αν δε λειτουργούν όλα ομαλά και θα χρειάζεται αρκετός καιρός να μπούμε σε ρέγουλα.Κοινώς σε κάθε περίπτωση διοριζόμαστε σίγουρα. Εφόσον θα μείνουμε στο ευρώ θα γίνει σχετικά σύντομα ο διορισμός, δε θα παίξει το β΄σενάριο με το χρόνο προσαρμογής που θα χρειάζεται η χώρα στα νέα οικονομικά δεδομένα.
Λάζαρε υπάρχει πια πολύ έντονα το σενάριο ότι το ευρώ θα γίνει πια τόσο "βαρύ" για την Ελλάδα που θα αποχωρίσει μόνη της από την Ευρωζώνη σε 2-3 χρόνια. Και ως τώρα όλα τα σενάρια που ακούγονταν, επαληθεύτηκαν. Αυτό βέβαια δεν το συνδέω με τον διορισμό της δ' φουρνιάς.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 29, 2011, 03:37:41 pmΛάζαρε υπάρχει πια πολύ έντονα το σενάριο ότι το ευρώ θα γίνει πια τόσο "βαρύ" για την Ελλάδα που θα αποχωρίσει μόνη της από την Ευρωζώνη σε 2-3 χρόνια. Και ως τώρα όλα τα σενάρια που ακούγονταν, επαληθεύτηκαν. Αυτό βέβαια δεν το συνδέω με τον διορισμό της δ' φουρνιάς.Όλοι λένε ότι το να φύγουμε από το ευρώ θα είναι αυτοκτονία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.Σε 2-3 πιθανώς θα έχει εξελιχτεί το πράγμα τόσο πολύ με το χρέος και άλλων κρατών της Ευρωζώνης,που θα προχωρήσουν και τα σενάρια περί οικονομικής ένωσης και συνεπώς και τα σενάρια περί ευρω-ομολόγου!Αν λειτουργούμε σαν ομοσπονδία στην Ευρώπη κανένα κράτος δε θα θέλει να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη,όπως και καμιά από τις Πολιτείες των ΗΠΑ δεν αποχωρεί από τη δική τους ομοσπονδία. Σενάρια & υποθέσεις...