0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να ρωτήσω το εξής:Αν για προσωπικούς λόγους δεν επιθυμώ το διορισμό μου φέτος αλλά δεν θέλω να χάσω και τη σειρά μου στους πίνακες (σε περίπτωση παράτασης της μεταβατικής) τι πρέπει να κάνω; Αν δεν κάνω καθόλου αίτηση έχω κάπoιες συνέπειες;Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον συνάδελφο γνωρίζει σίγουρα και απαντήσει.
Παράθεση από: LIAV στις Ιουλίου 29, 2011, 09:35:58 pmΘέλω να ρωτήσω το εξής:Αν για προσωπικούς λόγους δεν επιθυμώ το διορισμό μου φέτος αλλά δεν θέλω να χάσω και τη σειρά μου στους πίνακες (σε περίπτωση παράτασης της μεταβατικής) τι πρέπει να κάνω; Αν δεν κάνω καθόλου αίτηση έχω κάπoιες συνέπειες;Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον συνάδελφο γνωρίζει σίγουρα και απαντήσει.Μία μικρή λεπτομέρεια... Αν είσαι στον εννιαίο πίνακα και δεν έχεις κάνει φέτος αίτηση για αναπληρωτής / τρια, τότε δεν έχεις δικαίωμα να υποβάλλεις τα χαρτιά σου για μόνιμο διορισμό (ελπίζω να το ξέρεις). Αν ήδη όμως τα έχεις κάνει, καλύτερα να κάνεις αίτηση φέτος οπωσδήποτε γιατί στο μέλλον ίσως και να παγώσουν οι διορισμοί (ποτέ δεν ξέρεις).