0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ως νέος απόφοιτος πολυτεχνείου, σκοπευω να γίνω καθηγητης σε λύκειο. Για να το πετύχω πρέπει να δώσω εξετάσεις ασεπ. Τυγχάνει να βρω μια υπάλληλο υπουργείου και ξεκινήσαμε κουβέντα. Μου είπε ότι διαγωνισμός ασεπ θα γίνει τέλη του 2012 και όπου να' ναι θα το πληροφορηθούμε. Αυτό το λέει έπειτα από συζητήσεις με ανωτέρους της. Μου είπε ότι η μορφή του διαγωνισμού θα είναι σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ανάπτυξης πάνω σε μαθήματα και ύλη παραπλήσια των προηγούμενων. Μου είπε ότι ισχύουν τα εξήςα. Το υπουργείο θα βγάλει ανακοίνωση ότι ζητά 34 θέσεις ΠΕ. Πληροφορικής ΑΕΙ. Θα δώσουν εξετάσεις περίπου 1500 πληροφορικάριοι . Οι 34 που θα βγάλουν την υψηλότερη βαθμολογία, θα γίνουν μόνιμοι διορισθέντες. Οι 17 θα διορισθούν το πρώτο χρόνο, οι 17 τοδεύτερο. Σε ερώτησή μου : "Μα έχω ακούσει ότι οι 34 αυτοί συνήθως δε μονιμοποιούνται εντός των 2 ετών, αλλά το υπουργείο τους κοροιδεύει και τους μονιμοποιοι όταν ανοιξουν θεσεις. Και αν μεχρι να ανοιξουν θεσεις προκυρηχθει νεος διαγωνισμος ασεπ, τοτε πρεπει να ξαναδωσουν! Μου ειπε οτι κατι τετοιο δεν εχει συμβει ποτε...Μπορειτε να μου πειτε αν εχει συμβει κατι τετοιο ή όχι; β. Μου ειπε να ξεκινησω μαθηματα και διαβασμα απο τωρα... Θελετε να ρωτησω κατι αλλο; Εχετε ερωτησεις;
και ποιό θα είναι το υποχρεωτικό ωράριο των εκπ/κών το ίδιο χρονικό διάστημα....
για το ωραριο μιλησε σημερα στην εφημεριδα Εθνος η Αννουλα και ειπε πως θα αξιοποιηθουν ΟΛΟΙ οι εκπ/κοι και θα εχουν φουλ ωραριο!
Έτσι βλέπεις να έχουν δημιουργηθεί 5 τμήματα στην Α τάξη ενώ στην πραγματικότητα αυτοί που παρακολουθούν σχηματίζουν 3 τμήματα. Οι υπόλοιποι είναι μαθητές φαντάσματα.
αποφασιζουν για τα δημοσια σχολεια αυτοι που δεν στελνουν τα παιδια τους στο δημοσιο σχολειο!!! και ομως τελικα αριστευουν και διακρινονται τα παιδια των δημοσιων σχολειων!!! τι ειρωνεια!!!