0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω, γιατι σταματησαν οι "ειρηνικες" διαδηλωσεις (ο θεος να τις κανει) στο Συνταγμα?Ιουλιο και Αυγουστο δεν εχουμε ψηφισματα στη βουλη? Αμα λεω εγω, πως ολος αυτος ο κοσμος ηταν "Τι χαμπάρια Νικολό?"και η απαντηση τους "Νικολοκαρτέρι ".....
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 05, 2011, 03:31:31 pmΝα ρωτησω, γιατι σταματησαν οι "ειρηνικες" διαδηλωσεις (ο θεος να τις κανει) στο Συνταγμα?Ιουλιο και Αυγουστο δεν εχουμε ψηφισματα στη βουλη? Αμα λεω εγω, πως ολος αυτος ο κοσμος ηταν "Τι χαμπάρια Νικολό?"και η απαντηση τους "Νικολοκαρτέρι ".....Γιατί το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε και γιατί τώρα δεν υπάρχει φόβος απεργιών. Το Σεπτέμβρη που θα βράζει ο τόπος από τα χαράτσια, τις απολύσεις και τα ψίχουλα που θα έχουν απομείνει από το μισθό μας θα αναστήσουν και το κίνημα των αγανακτισμένων. ΥΓ: Μόνο το γεγονός ότι το Μέγκα και ο Καρατζαφέρης υμνούσαν το κίνημα θα πρέπει να μας κάνει καχύποπτους.
Ρόζυ μου, τα χημικά έπεσαν όταν έγινε η 48ωρη απεργία. Όλα τότε έγιναν, αν το πρόσεξες. Όσον αφορά τους κατασκηνωτές της πλατείας Συντάγματος, επειδή είχα κατέβει στο Σύνταγμα με μια πορεία πριν από 5 ημέρες περίπου, να σου πω ότι όσοι είχαν μείνει στο Σύνταγμα ήταν επικίνδυνοι μεν, αλλά όχι για το πολιτικό σύστημα, αλλά για τη δημόσια υγεία. ΥΓ: και τα χημικά πέφτουν πάντα όταν περνάνε συγκεκριμένες συνδικαλιστικές ομάδες. Τότε εμφανίζονται και οι κουκουλοφόροι και ενώ η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ είναι τόσο οργανωμένα συνδικάτα αδυνατούν να προστατέψουν τους διαδηλωτές τους. Γιατί άραγε;
..... Και ναι μεν μπορεί να ξεκίνησε σαν μούντζα στο πολιτικό σύστημα αλλά ένα μέρος εξελίχθηκε.
Και τέλος πάντων εγώ δεν μειώνω ούτε αυτήν την μούντζα από τον κόσμο που μέχρι πριν δεν έβγαινε από το σπίτι του και δεν συμμετείχε πουθενά παρά μόνον (κι αν) με την ψήφο του.
...Εγώ δε λέω να έρθετε όλοι με το ΠΑΜΕ, γιατί έτσι αρέσει σ' εμένα. Πηγαίνετε και με το ΕΛΑΤΕ, αλλά διεκδικήστε κάτι, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή μου. Από Σεπτέμβρη θα παίρνω ψίχουλα, θα κάνω 3 ώρες δρόμο και θα μπαίνω σε ασφυκτικά γεμάτες τάξεις, χωρίς βιβλία. Ε, δε μου αρκεί να μουτζώνει μόνο το μισό εκατομμύριο άνθρωποι και να χορεύει σαν ιθαγενείς κάτω από τους ρυθμούς κρουστών. Ας συμπαραταχθεί μαζί μου.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 05, 2011, 03:59:43 pm...Εγώ δε λέω να έρθετε όλοι με το ΠΑΜΕ, γιατί έτσι αρέσει σ' εμένα. Πηγαίνετε και με το ΕΛΑΤΕ, αλλά διεκδικήστε κάτι, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή μου. Από Σεπτέμβρη θα παίρνω ψίχουλα, θα κάνω 3 ώρες δρόμο και θα μπαίνω σε ασφυκτικά γεμάτες τάξεις, χωρίς βιβλία. Ε, δε μου αρκεί να μουτζώνει μόνο το μισό εκατομμύριο άνθρωποι και να χορεύει σαν ιθαγενείς κάτω από τους ρυθμούς κρουστών. Ας συμπαραταχθεί μαζί μου.Εννοείς μια πρωινή εκπομπή σε ένα κανάλι;
Φταινε τα θεσμικα οργανα? Σαφως οχι. Γιατι εμεις τα εκλεγουμε και εμεις θα τα πιεσουμε αν θελουμε.