0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τη λογική ότι η επόμενη φάση θα είναι 31 άτομα μίλησα. Αν προφανώς πάρει 5-10, δεν είναι καταστρατήγηση. Αλλά μιλάμε για 2η φάση, 2 βδομάδες μετά. Και αν είναι 31 άτομα, είναι μεγαλύτερη από την πρώτη. Είναι στρέβλωση. Ενδεχομένως να κρύβει και συμφέροντα (να βολέψουμε κάποιο δικό μας παιδί που είναι πιο κάτω στον πίνακα). Όσο "μακριά" κι αν είναι οι προσλήψεις (που αν ξαναπάρει και πρωτοβάθμια μπορεί και να μην ισχύει), καταστρατήγηση είναι. Άλλο διαφορά φάσεων 1 μήνα ή και παραπάνω, που λες ότι προέκυψαν κάποια κενά και άλλο 2 βδομάδες μετά. Εκτός αν δεν πιστεύετε ότι πρέπει να γίνεται 1 μεγάλη φάση που να καλύπτονται στην αρχή της χρονιάς όλα τα κενά. Ξέρω ότι αυτό είναι ουτοπικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καταστρατήγηση. Γιατί αν π.χ. πήραν τώρα 3 άτομα Ευρυτανία και ο άλλος πήγε Δ' Δωδεκανήσου και στην επόμενη φάση πάρει πάλι Ευρυτανία, ε ριγμένος είναι. Και το ξαναλέω, δεν έχω προσληφθεί, ούτε λογικά θα είμαι αδικημένος. Αλλά τα σωστά να λέγονται.
Μηπως να επικοινωνησουμε για να συμμετεχουμε και εμεις;Μπορει Καποιοι να μην συμφωνουν με τον δικηγορο,αλλα θα κερδισουμε χρονο ετσι.
ναι θα θελαμε να γινεται μια μεγαλη φαση αυτο ηταν το ζητουμενο και εχθες...αλλα ειμαστε μπαχαλο...ε ο Δ δωδεκανησου ομως θα παρει δυσπροσιτο κ ο αλλος στην ευρυτανια οχι (θα το παρουν οι προηγουμενοι)..κ επειδη εχω κανει ευρυτανια στο μονο δυσπροσιτο προτιμω τα δωδεκανησα οποτε οπως το βλεπει ο καθενας...κ δεν πειραζει να τον καταστρατηγησουμε τον πινακα εαν αυτο θεωρειται...δεκα χρονια τωρα καταστρατηγειται και εχουμε γεμισει αδικιες...τριτεκνοι,πολυτεκνοι,πανεπιστημιο πειραια, παιδαγωγικη, αριθμος κ ημερομηνιες προσληψεων,,,κ οοοοοολο κ πεφτουμε με 10 χρονια στην εκπαιδευση κ οοοολο αργουμε να δουλεψουμε αλλα κ αυτα τα καταπιαμε...
τον θεοδωρατο τον προτεινες που; επίσης και εμεις κανουμε καλυτερα το μαθημα της πληροφορικης αλλα χρονια τωρα 900 και κατι από αλλες ειδικοτητες το κανουν κ ειναι μονιμοι στερώντας μου τις θεσεις...ασχετο αλλα μια κ λεμε ολες τις αδικιες...οχι βεβαια να μην αποδεχτουμε τον μικρο αριθμο αλλα τι να κανουμε να διαμαρτυρηθούμε; 10 άτομα εξω απο το υπουργείο;τι; δεν εχει προθεση δε θελε,ι δεν εχουν κ λεφτα, για μας, για τους μουσικους κ τους γυμναστες βεβαια, περισσότερο απο άλλους αν και όλοι οι κλάδοι έχουν υποστεί μειώσεις...
Νομίζω έχω πει ήδη 2 φορές, ότι τουλάχιστον να μην το βαφτίζουμε αναμενόμενο και φυσιολογικό.
https://www.dropbox.com/s/lm3um9ydsixq2jg/%CE%86%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%B7.docx?dl=0
ποιος το βαφτισε αναμενόμενο;αυτο βλεπεις να κανω;σηκωθηκα κ πηγα κ φωναξα κ μαλωσα....ελεος πια!!οτι μπορω κανω αμα το θεωρουσα φυσιολογικο θα αντιδρούσα;
Σε σχέση με την ανάθεση σε μας παραπάνω του ενός εργαστήριων μπορείς να εντάξεις στην επιχειρηματολογία και τα εξής, για να τονίσεις το παράνομο της ανάθεσης αυτής:Κανονισμός Λειτουργίας Εργαστηρίων Πληροφορικής και υποστήριξης των ΤΠΕτων Ολοήμερων Δημοτικών Σχολειών που εφαρμόζουν το Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα....• Ένα εργαστήριο, για να λειτουργεί, θα πρέπει να έχει ορισθεί υπεύθυνος εργαστηρίου. Στην περίπτωση που υπάρχει εργαστήριο, χωρίς να δικαιολογείται υπεύθυνος, αλλά ευκαιριακά χρησιμοποιείται για διάφορες άλλες χρήσεις (για παράδειγμα επιμορφώσεις), τότε υπεύθυνος για τις αναγκαίες ενέργειες Φύλαξης του εργαστηρίου είναι ο Διευθυντής του σχολείου.• Ο υπεύθυνος εργαστηρίου ορίζεται με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων μετά από πρόταση του Διευθυντή του σχολείου με την προϋπόθεση ότι διδάσκει (ο υποψήφιος υπεύθυνος εργαστηρίου) στο σχολείο τουλάχιστον 15 ώρες εβδομαδιαίως. Επιλέγεται κατά προτεραιότητα εκπαιδευτικός ως εξής:1. Κλάδου Πληροφορικής (ΠΕ19-ΠΕ20).2. Πιστοποιημένος Επιμορφωτής ΤΠΕ
Αναμενόμενη την καταστρατήγηση λέω...1ον δεν πρόκειται να τα διαβάσει κανείς, 2ον ξες για πότε μπορούν να αλλάξουν και οι κανονισμοί και τα καθηκοντολόγια ε;
Φυσικά μπορεί να τα αλλάξουν, αλλά να δούμε κιόλας ποιοί σύμβουλοι θα τολμήσουν να υπογράψουν την αλλαγή αυτή, και να βάλουν τα τελευταία καρφιά στο φέρετρο που λέγεται πληροφορική.Τα ονοματάκια τους θα τα δούμε, ποιοί θα υπογράψουν την καταστροφή του κλάδου.Και μετά, έχει ο Θεός...Και φυσικά υπάρχει και η παροιμία, στην οποία ελπίζουμε όλοι: θα γυρίσει ο τροχός θα ...... και ο φτωχός.