0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν είναι έτσι πραγματικά χαίρομαι που το ακούω γιατί συμφέρει και εμένα.ΥΓ: Γιώργο άστα αυτά για το F5. Αφού σου έδωσα λύση και δεν την ήθελες
Για να φερω αερα αισιοδοξιας σε ολους :Δεν ειναι καλυτερα να εισαι στην περιοχη σου με 700 ευρω και 15 ωρες την εβδομαδα δουλειας απο το να εισαι σε ενα μερος μακρια οπου θα παιρνεις 1200 και θα τρως 400-500 ευρω σε νοικια και λοιπα εξοδα και θα δουλευεις 24 ωρες??Τα ιδια χρηματα θα σου μενουν στην τσεπη.Τα μορια πια ειναι απειροελαχιστα! Αρα καλυτερα ΑΜΩ εκει που θες παρα ΑΚΩ καπου μακρια που δε θες!
Παράθεση από: Χριστίνα στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 03:09:56 pmΑν είναι έτσι πραγματικά χαίρομαι που το ακούω γιατί συμφέρει και εμένα.ΥΓ: Γιώργο άστα αυτά για το F5. Αφού σου έδωσα λύση και δεν την ήθελες Αυτά τα προγράμματα είναι του σατανά! Εγώ αν δεν πατήσω το F5 δεν πιστεύω τίποτα! Πρέπει να βρούμε και κανένα πρόγραμμα που να παίρνει τηλέφωνο το υπουργείο παιδείας κάθε 10' και να τους ρωτάει πότε θα βγουν οι αναπληρωτές! Κάποια στιγμή θα σπάσουν, που θα πάει...
Αυτά τα προγράμματα είναι του σατανά! Εγώ αν δεν πατήσω το F5 δεν πιστεύω τίποτα! Πρέπει να βρούμε και κανένα πρόγραμμα που να παίρνει τηλέφωνο το υπουργείο παιδείας κάθε 10' και να τους ρωτάει πότε θα βγουν οι αναπληρωτές! Κάποια στιγμή θα σπάσουν, που θα πάει...
Εμένα τη Δευτέρα μου παν πως θα έχουν μια εικόνα για τα κενά και λογικά θα αρχίσουν να τα δουλεύουνε. Τώρα....για μέρα είναι δύσκολο να πούμε. Αφου και αυτοί δεν πρέπει να ξέρουν.
Παράθεση από: justelene23 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:19:46 amΕιμαι στον πίνακα αναπληρωτων κοντα στη θεση 340..Και έχω δηλώσει αναπληρωτρια για πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια..Εχω ελπιδες?Ποιές περιοχές δήλωσες;
Ειμαι στον πίνακα αναπληρωτων κοντα στη θεση 340..Και έχω δηλώσει αναπληρωτρια για πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια..Εχω ελπιδες?
Παράθεση από: MortalMan στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:44:16 amΠαράθεση από: justelene23 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:19:46 amΕιμαι στον πίνακα αναπληρωτων κοντα στη θεση 340..Και έχω δηλώσει αναπληρωτρια για πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια..Εχω ελπιδες?Ποιές περιοχές δήλωσες;Εχω δηλώσει το κουτακι για ολη την ελλαδα..Εχω ελπιδες? και ποτε λετε να μας ειδοποιησουν?