0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: andreas1987 στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 02:21:01 pmτελευταια χρονια παιδια....μετα αλλαγη πορειας....μεχρι εδω ηταν!!!!Καιρος να αλλάξουμε επάγγελμα!...και ποιο επάγγελμα πλέον λεχει κάποια προοπτική πλέον σ' αυτή τη χώρα;
τελευταια χρονια παιδια....μετα αλλαγη πορειας....μεχρι εδω ηταν!!!!Καιρος να αλλάξουμε επάγγελμα!
χαχαχα...ωραίος!!!!
Εγώ φίλε δεν την παρατάω την Αννούλα, εγώ δεν πουλιέμαι για το βόλεμα του ιδιωτικού τομέα. Θα κάτσω να παλέψω μέχρι το τέλος !
...και ποιο επάγγελμα πλέον λεχει κάποια προοπτική πλέον σ' αυτή τη χώρα;
τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα μας δείξουν αν θα παραμείνουμε ή όχι σε αυτό το επάγγελμα. Μπορεί να μας πετάξει έξω αλλά μπορεί και όχι. Όλα είναι ανοιχτά. Το θέμα είναι ποιός έχει το στομάχι να αντέξει και πραγματικά όποιος έχει / βρεί άλλη διέξοδο που του εξασφαλίζει όσο γίνεται τα προς το ζην....δεν θα πρέπει να χάσει την ευκαιρία.
@atem χααχαχχααχχα ναι το τύπωμα της μπούζας είναι φοβερή ιδέα!@όλους τους άλλους: τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα μας δείξουν αν θα παραμείνουμε ή όχι σε αυτό το επάγγελμα. Μπορεί να μας πετάξει έξω αλλά μπορεί και όχι. Όλα είναι ανοιχτά. Το θέμα είναι ποιός έχει το στομάχι να αντέξει και πραγματικά όποιος έχει / βρεί άλλη διέξοδο που του εξασφαλίζει όσο γίνεται τα προς το ζην....δεν θα πρέπει να χάσει την ευκαιρία.
Συμφωνώ, απλά φοβάμαι ότι όσο περιμένουμε εμείς ο ιδιωτικός τομέας προχωρά...μετά από 5 χρόνια στην αναμονή στην εκπαίδευση πως θα πάω σε έναν ιδιωτικό τομέα (που ήδη έχει ψιλοκορεστεί) συγκρινόμενη με τα νέα παιδιά που θα αποφοιτούν τότε και θα χουν όρεξη και νέα γνώση. Δηλαδή θα με πάρει ένας ιδιώτης αν του πω "Είμαι 35, έκανα το προγραμμματιστή 4 χρόνια στα νιάτα και μετά το δάσκαλο άλλα 5 αλλά δε μου κάτσε!". Αυτό είναι το πιο προβληματικό...είναι διχασμός για μένα!
Παράθεση από: evasp στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 03:02:22 pmΣυμφωνώ, απλά φοβάμαι ότι όσο περιμένουμε εμείς ο ιδιωτικός τομέας προχωρά...μετά από 5 χρόνια στην αναμονή στην εκπαίδευση πως θα πάω σε έναν ιδιωτικό τομέα (που ήδη έχει ψιλοκορεστεί) συγκρινόμενη με τα νέα παιδιά που θα αποφοιτούν τότε και θα χουν όρεξη και νέα γνώση. Δηλαδή θα με πάρει ένας ιδιώτης αν του πω "Είμαι 35, έκανα το προγραμμματιστή 4 χρόνια στα νιάτα και μετά το δάσκαλο άλλα 5 αλλά δε μου κάτσε!". Αυτό είναι το πιο προβληματικό...είναι διχασμός για μένα!Κι εγώ το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι!Πλέον είναι δύσκολα και στον ιδιωτικό τομέα μετά από τόσα χρόνια στην εκπαίδευση! Ποιος θα μας πάρει κι εκεί;