0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
elia στην
Ειλικρινά απορώ που δουλεύαν τόσα χρόνια οι άνθρωποι αυτοί, όταν ανοίγουν σχεδόν 1000 σχολεία με 20 ώρες την εβδομάδα για εμάς
Και πλέον είμαι προχωρημένο μέλος και θα απολαμβάνω και εγώ περισσότερα προνόμια. Άσε που τα λεγόμενά μου από εδώ και πέρα θα έχουν άλλη βαρύτητα!!!
ΠαράθεσηΕιλικρινά απορώ που δουλεύαν τόσα χρόνια οι άνθρωποι αυτοί, όταν ανοίγουν σχεδόν 1000 σχολεία με 20 ώρες την εβδομάδα για εμάς Καλημέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι? Γιατί έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι ώρες για μας στα ΕΑΕΠ είναι 22 κι όχι 20 την εβδομάδα? Δεν έκοψαν μια ώρα από την Α' και μια ώρα από τη
Οι μόνιμοι που αποσπώνται στα Δημοτικά πάνε στα ολοήμερα ή στο πρωινό??Ή όπου λάχει??
@evasp δεν το είχα ξαναακούσει αυτό....αλλά δεν ψάχνω τίποτα! Θα περιμένω την Α φάση! :-))) Μην ταλαιπωριόμαστε και τζάμπα.Παράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:02:18 amΚαι πλέον είμαι προχωρημένο μέλος και θα απολαμβάνω και εγώ περισσότερα προνόμια. Άσε που τα λεγόμενά μου από εδώ και πέρα θα έχουν άλλη βαρύτητα!!! Χαχαχαχα θα τρελαθείς στα προνόμια απο εδώ και πέρα!
αν είναι 12 θέσιο το σχολείο
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 12:22:58 amΟι μόνιμοι που αποσπώνται στα Δημοτικά πάνε στα ολοήμερα ή στο πρωινό??Ή όπου λάχει??Θεωρητικά, όπου λάχει...αλλά αφού με την απόσπασή τους έχουν 21 ώρες ωράριο, άρα καλύπτουν ΕΑΕΠ γιατί να πάνε στα ολοήμερα και να τρέχουν σε 5 ολοήμερα μες στο μεσημέρι... Άλλωστε, και οι διευθύνσεις πρώτα δίνουν τα κενά σε ΕΑΕΠ για τοποθετήσεις και σε μόνιμους και σε αναπληρωτές. Συνεπώς, οι πρώτοι μόνιμοι θα καλύψουν ΕΑΕΠ (λέει η λογική μου) και όπου υπάρχουν υπεραριθμίες μονίμων (π.χ. στη Χαλκιδική απέσπασαν περισσότερους από τον αριθμό των ΕΑΕΠ) θα καλύψουν και ολοήμερα!!!