0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ekalaitz είμαι 30 χρονών, ΠΕ20 με μεταπτυχιακό, ΑΣΠΑΙΤΕ, γυναίκα, παιδί και σχεδόν άδειες και τις δυο τσέπες. Δεν ξέρω φυσικά αν όλα αυτά έχουν αξία αλλά αυτά που γράφω και φαντασιώνομαι αποσκοπούν σε ένα καλύτερο μέλλον για ΟΛΟΥΣ. Σχετικά με τη βαρύτητα των λεγομένων σου και την αξία των προνομίων σου συγνώμη αλλά δεν κατανοώ πλήρως τις προθέσεις και τις αξιώσεις σου.
Πέρα από αυτούς που αποσπώνται δεν έχει όμως και κάποιους μόνιμους που δε συμπλήρωναν ωράριο και τους βάζουν Δημοτικά να συμπληρώσουν ωράριο?
Παράθεση από: v_pan στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:11:17 amΠαράθεσηΕιλικρινά απορώ που δουλεύαν τόσα χρόνια οι άνθρωποι αυτοί, όταν ανοίγουν σχεδόν 1000 σχολεία με 20 ώρες την εβδομάδα για εμάς Καλημέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι? Γιατί έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι ώρες για μας στα ΕΑΕΠ είναι 22 κι όχι 20 την εβδομάδα? Δεν έκοψαν μια ώρα από την Α' και μια ώρα από τη
ΠαράθεσηΕιλικρινά απορώ που δουλεύαν τόσα χρόνια οι άνθρωποι αυτοί, όταν ανοίγουν σχεδόν 1000 σχολεία με 20 ώρες την εβδομάδα για εμάς Καλημέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι? Γιατί έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι ώρες για μας στα ΕΑΕΠ είναι 22 κι όχι 20 την εβδομάδα? Δεν έκοψαν μια ώρα από την Α' και μια ώρα από τη
Ειλικρινά απορώ που δουλεύαν τόσα χρόνια οι άνθρωποι αυτοί, όταν ανοίγουν σχεδόν 1000 σχολεία με 20 ώρες την εβδομάδα για εμάς
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 12:22:58 amΟι μόνιμοι που αποσπώνται στα Δημοτικά πάνε στα ολοήμερα ή στο πρωινό??Ή όπου λάχει??Ξαναρωτώ..
Οι μόνιμοι που αποσπώνται στα Δημοτικά πάνε στα ολοήμερα ή στο πρωινό??Ή όπου λάχει??
Να ρωτήσω κάτι: όσοι παρακολουθήσατε πέρυσι το σεμινάριο α' και β' φάσης ΕΑΕΠ έχετε πάρει τη σχετική βεβαίωση?
Πηρα στο 2103442515 και μου ειπανε μια απο αυτεσ τις μερεσ θα βγουνε. δηλ. μεχρι Παρασκευη.
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:14:33 amΠαράθεση από: v_pan στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:11:17 amΠαράθεσηΕιλικρινά απορώ που δουλεύαν τόσα χρόνια οι άνθρωποι αυτοί, όταν ανοίγουν σχεδόν 1000 σχολεία με 20 ώρες την εβδομάδα για εμάς Καλημέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι? Γιατί έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι ώρες για μας στα ΕΑΕΠ είναι 22 κι όχι 20 την εβδομάδα? Δεν έκοψαν μια ώρα από την Α' και μια ώρα από τη