0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και γω σε δίλημμα είμαι γιατί θα χρειαστεί να παραιτηθώ από την εταιρία που είμαι....
Παράθεση από: spidr στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 06:56:43 pmκαι γω σε δίλημμα είμαι γιατί θα χρειαστεί να παραιτηθώ από την εταιρία που είμαι.... Αξίζει να παραιτηθείς απο τη δουλειά σου για να πας ωρομίσθιος; Για ΑΜΩ παει και έρχεται αλλά για ωρομίσθιος ρε παιδιά δε νομίζω να αξίζει τον κόπο.
Εγω ειμαι σε διλημμα γιατι ειμαι δευτερο ονομα στον πινακα της ΔΕ... Να περιμενω ή τσαμπα καιει η λαμπα???
Παράθεση από: Yvonnita στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 07:14:03 pmΕγω ειμαι σε διλημμα γιατι ειμαι δευτερο ονομα στον πινακα της ΔΕ... Να περιμενω ή τσαμπα καιει η λαμπα???Ποιος ειναι ο πίνακας της ΔΕ; Ο πίνακας των αναπληρωτών;
Παράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 07:18:54 pmΠαράθεση από: Yvonnita στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 07:14:03 pmΕγω ειμαι σε διλημμα γιατι ειμαι δευτερο ονομα στον πινακα της ΔΕ... Να περιμενω ή τσαμπα καιει η λαμπα???Ποιος ειναι ο πίνακας της ΔΕ; Ο πίνακας των αναπληρωτών;Ναι.
Το λεω γιατι και περυσι ειμουν στην ιδια θεση, αλλα με πηραν ΑΚΩ σε ολοημερο δημοτικο! Απο την ΔΕ, ουτε φωνη, ουτε ακροαση!
Το κυριότερο για μένα που έχω στο μυαλό μου και δεν μπορώ να το βγάλω είναι ότι με την εκπαίδευση έχεις τη δυνατότητα να δώσεις ένα κομμάτι του καλού σου πάντα εαυτού στην ανάπτυξη αυτών των νέων ανθρώπων... είναι μια εργασία που πιστεύω ότι θα σε ανανεώνει και σαν άνθρωπο συνέχεια...