0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ: ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΕΑΕΠ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ 961 ΔΣ ΜΕ ΕΑΕΠ" ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ
Καλημέρα...Να και κάτι ελπιδοφόρο που βρήκα στη συζήτηση των θεατρολόγων...ΠαράθεσηΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ: ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΕΑΕΠ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ 961 ΔΣ ΜΕ ΕΑΕΠ" ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ
Εγώ νομίζω πως θα βγάλει σήμερα ειδική αγωγή και παράλληλη στήριξη που έχει πει ο Μπράτης και την άλλη Τετάρτη εμείς..Κ τα βγάζει Τετάρτη βράδυ για να μεσολαβεί το Σαββ-κο κ να έχουμε "πιο πολλές" μέρες εάν πρόκειται να μετακομίσουμε..Δυστυχώς δε μας βλέπω για σήμερα...Άλλωστε τους συμφαίρει να καθυστερεί να μας πάρει..Ξέρετε πόσα ημερομίοσθια γλιτώνει???
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:07:33 amΕγώ νομίζω πως θα βγάλει σήμερα ειδική αγωγή και παράλληλη στήριξη που έχει πει ο Μπράτης και την άλλη Τετάρτη εμείς..Κ τα βγάζει Τετάρτη βράδυ για να μεσολαβεί το Σαββ-κο κ να έχουμε "πιο πολλές" μέρες εάν πρόκειται να μετακομίσουμε..Δυστυχώς δε μας βλέπω για σήμερα...Άλλωστε τους συμφαίρει να καθυστερεί να μας πάρει..Ξέρετε πόσα ημερομίοσθια γλιτώνει???Για αύριο ή μεθαύριο θα ήταν λογικό, το "την άλλη τετάρτη" πως σου ρθε;