0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: asus07 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:45:28 pmΠαράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 07:41:44 pmΠάντως πέρα απο την πλάκα καλά είναι να ετοιμάσουμε όλοι τις βαλίτσες μας μιας και οι προσλήψεις στον κλάδο μας εξελίσσονται ταχύτατα. Η μια φάση διαδέχεται την άλλη σε χρόνο ντε τε(dt). Ίσως κάποιοι που δεν ετοιμάσουν τη βαλίτσα τους να μην προλάβουν να παρουσιαστούν εγκαίρως και έτσι να χάσουν την πρόσληψη!!!!εγώ πάλι λέω να ετοιμάσουμε βαλίτσες για μεταναστευση..΄..έτσι που πάμε.....άστα να πάνεφύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεhttp://www.ert.gr/index.php/eidiseis/diethni/kosmos/22490--15-lr-.html
Παράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 07:41:44 pmΠάντως πέρα απο την πλάκα καλά είναι να ετοιμάσουμε όλοι τις βαλίτσες μας μιας και οι προσλήψεις στον κλάδο μας εξελίσσονται ταχύτατα. Η μια φάση διαδέχεται την άλλη σε χρόνο ντε τε(dt). Ίσως κάποιοι που δεν ετοιμάσουν τη βαλίτσα τους να μην προλάβουν να παρουσιαστούν εγκαίρως και έτσι να χάσουν την πρόσληψη!!!!εγώ πάλι λέω να ετοιμάσουμε βαλίτσες για μεταναστευση..΄..έτσι που πάμε.....άστα να πάνε
Πάντως πέρα απο την πλάκα καλά είναι να ετοιμάσουμε όλοι τις βαλίτσες μας μιας και οι προσλήψεις στον κλάδο μας εξελίσσονται ταχύτατα. Η μια φάση διαδέχεται την άλλη σε χρόνο ντε τε(dt). Ίσως κάποιοι που δεν ετοιμάσουν τη βαλίτσα τους να μην προλάβουν να παρουσιαστούν εγκαίρως και έτσι να χάσουν την πρόσληψη!!!!
Μπράτης (fb)ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΥΣΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(μη σωστη καταχωριση προτιμησεων κλπ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ.ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η Γ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ(ΔΑΣΚΑΛΟΙ ,ΝΗΠ).ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ε
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 10:13:59 amΜπράτης (fb)ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΥΣΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(μη σωστη καταχωριση προτιμησεων κλπ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ.ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η Γ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ(ΔΑΣΚΑΛΟΙ ,ΝΗΠ).ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ε
Καλημέρα,στο topic των αποσπάσεων λένε πως θα ανακοινωθούνε Πέμπτη πρωί. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία. Το έχουμε πιάσει πλέον το νόημα με τις καθυστερήσεις τους για την κλήση των αναπληρωτών αυτών των 3 ειδικοτήτων. Καθυστερούν για να γλυτώσουν οτι μπορέσουν. Εξάλλου για τους μαθητές και τα σχολεία δεν ενδιαφέρονται σίγουρα...θα ενδιαφερθούν για εμάς;
Παράθεση από: Χριστίνα στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 10:51:56 amΚαλημέρα,στο topic των αποσπάσεων λένε πως θα ανακοινωθούνε Πέμπτη πρωί. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία. Το έχουμε πιάσει πλέον το νόημα με τις καθυστερήσεις τους για την κλήση των αναπληρωτών αυτών των 3 ειδικοτήτων. Καθυστερούν για να γλυτώσουν οτι μπορέσουν. Εξάλλου για τους μαθητές και τα σχολεία δεν ενδιαφέρονται σίγουρα...θα ενδιαφερθούν για εμάς;Ποια Πέμπτη όμως δε λέει..
ολα καλα θα πανε