0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:53:49 pmΠαράθεση από: Χριστίνα στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:49:20 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:32:29 pmΑς κάνουμε κάτι βρε παιδιά..Εγώ γράφω και ξαναγράφω σε τοίχο αιρετού απάντηση δεν παίρνω...Οι δασκάλοι μιλάνε για Δ,Ε φάση και εμείς ακόμα αναμένουμε την Α'..Φωνάξτε κ εσείς όπου μπορεί ο καθένας τουλάχιστον να δείχνουμε ότι υπάρχουμε..Ας δημοσιεύσουμε κάτι σε κάποιο εκπαιδευτικό site..Κάτι πρέπει να γίνει να ακουστούμε..Τι να κάνουμε...Μας το χαν πει ξεκάθαρα. Μόλις ολοκήρωθεί η
Παράθεση από: Χριστίνα στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:49:20 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:32:29 pmΑς κάνουμε κάτι βρε παιδιά..Εγώ γράφω και ξαναγράφω σε τοίχο αιρετού απάντηση δεν παίρνω...Οι δασκάλοι μιλάνε για Δ,Ε φάση και εμείς ακόμα αναμένουμε την Α'..Φωνάξτε κ εσείς όπου μπορεί ο καθένας τουλάχιστον να δείχνουμε ότι υπάρχουμε..Ας δημοσιεύσουμε κάτι σε κάποιο εκπαιδευτικό site..Κάτι πρέπει να γίνει να ακουστούμε..Τι να κάνουμε...Μας το χαν πει ξεκάθαρα. Μόλις ολοκήρωθεί η
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:32:29 pmΑς κάνουμε κάτι βρε παιδιά..Εγώ γράφω και ξαναγράφω σε τοίχο αιρετού απάντηση δεν παίρνω...Οι δασκάλοι μιλάνε για Δ,Ε φάση και εμείς ακόμα αναμένουμε την Α'..Φωνάξτε κ εσείς όπου μπορεί ο καθένας τουλάχιστον να δείχνουμε ότι υπάρχουμε..Ας δημοσιεύσουμε κάτι σε κάποιο εκπαιδευτικό site..Κάτι πρέπει να γίνει να ακουστούμε..Τι να κάνουμε...Μας το χαν πει ξεκάθαρα. Μόλις ολοκήρωθεί η
Ας κάνουμε κάτι βρε παιδιά..Εγώ γράφω και ξαναγράφω σε τοίχο αιρετού απάντηση δεν παίρνω...Οι δασκάλοι μιλάνε για Δ,Ε φάση και εμείς ακόμα αναμένουμε την Α'..Φωνάξτε κ εσείς όπου μπορεί ο καθένας τουλάχιστον να δείχνουμε ότι υπάρχουμε..Ας δημοσιεύσουμε κάτι σε κάποιο εκπαιδευτικό site..Κάτι πρέπει να γίνει να ακουστούμε..
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=46745
ειχαμε καποιο νεο?
τα ψεματα τελειωσαν αν δουλεψουν οι πρωτοι εκατο θα ειναι θαυμα.Στην Ημαθια καλυψαν αρκετα ολοημερα απο την δευτεροβαθμια.