0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 04, 2011, 12:14:55 pmΑπο οτι δείχνουν όλα μπαίνουμε σε τελική ευθεία. Ο Μπράτης απλά διαφοροποιήθηκε στο οτι τα κενά θα μαζευτούν μέχρι Τετάρτη πρωί και οτι ξεκάθαρη εικόνα για τα κενά θα υπάρχει την Πέμπτη απο οτι βλέπω.Ο Μπράτης έχει δίκιο. Μέχρι αύριο πρωί στις 11 είναι η διορία, όχι σήμερα. Ψιλά γράμματα βέβαια! Είμαστε σε καλό δρόμο πάντως κι εγώ πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε νεότερα! Υπομονή!
Απο οτι δείχνουν όλα μπαίνουμε σε τελική ευθεία. Ο Μπράτης απλά διαφοροποιήθηκε στο οτι τα κενά θα μαζευτούν μέχρι Τετάρτη πρωί και οτι ξεκάθαρη εικόνα για τα κενά θα υπάρχει την Πέμπτη απο οτι βλέπω.
Παράθεση από: adioristos_pe19 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 01:31:30 pmΠαράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 04, 2011, 12:14:55 pmΑπο οτι δείχνουν όλα μπαίνουμε σε τελική ευθεία. Ο Μπράτης απλά διαφοροποιήθηκε στο οτι τα κενά θα μαζευτούν μέχρι Τετάρτη πρωί και οτι ξεκάθαρη εικόνα για τα κενά θα υπάρχει την Πέμπτη απο οτι βλέπω.Ο Μπράτης έχει δίκιο. Μέχρι αύριο πρωί στις 11 είναι η διορία, όχι σήμερα. Ψιλά γράμματα βέβαια! Είμαστε σε καλό δρόμο πάντως κι εγώ πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε νεότερα! Υπομονή!Εγώ γιατί έχω μια υποψία ότι αύριο το πρωί θα υπάρχουν διευθύνσεις που δεν θα έχουν υπολογίσει τα κενά; Μάλλον είμαι απαισιόδοξος... Πάντως μου κάνει εντύπωση που από το υπουργείο περιμένουν ακόμα και τώρα την κάθε διεύθυνση να τους ανακοινώσει κενά, όταν έχει προηγηθεί τόση διεργασία με αποσπάσεις, διαθέσεις κτλ τα οποία έχουν όλα εγκριθεί από το υπουργείο. Πρέπει να είναι 6η-7η φορά φέτος που τους ζητάνε κενά...
Πάντως πέρσι οι μόνιμοι που φέτος εμφανίστηκαν τόσοι πολλοί στην αβάθμια...πού ήταν ακριβώς;;;
Και αφήστε που κάποιες διευθύνσεις δε θα δώσουν ή καθόλου ή όχι όσα χρειάζονται κενά για πληροφορικούς. π.χ. Αργολίδας. Και κάποιοι διευθυντές σχολείων πρωτοβάθμιας ούτε αυτοί. Παίζονται πολλά...
Εχω ακουσει οτι υπαρχουν και κατι κενα "ρεζερβε" αλλα αυτα δεν γινονται στην ελλαδα της διαφανειας και της αξιοκρατιας