0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Sakisnemkav_ΠΕ_20 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:15:20 am2300 ήταν περίπου πέρυσι ακω και αμω;1400 περίπου (600ΑΚΩ+800ΑΜΩ)
2300 ήταν περίπου πέρυσι ακω και αμω;
Πάντως, παιδιά, εγώ επικοινώνησα χθες με όλες τις δ/νσεις πρωτοβάθμιας Αθήνας, Πειραιά, Ανατ. και Δυτ. Αττικής και υπάρχουν σε όλες κενά (σε κάποιες μάλιστα μου μίλησαν για αρκετά κενά). Μάλλον υπάρχει πρόβλημα με τη Δ΄ Αθήνας. Εκεί μάλλον έχουν κλείσει. Αυτά μου είπαν από τις δ/νσεις. Δε βάζω και το χέρι μου στο ευαγγέλιο!!!
Παράθεση από: hellen στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:43:55 pmεχω την αισθηση οτι η δυτικη θεσσαλονικη ειχε 3 κενα και κλεισανε και η χαλκιδικη εκλεισε και απο ολοημερα χωρις να ειμαι εντελως σιγουρη απο αυτα που ακουσα, ημαθια επισης τωρα αν εμεινε τιποτα σε μακρινα μερη πιερια κτλ και μας στειλουν για 8 ωρες χαλαλι τους με το νεο μισθολογιο και με τις περικοπες ουτε για την μεταφορα μας δεν θα φτανουνε.Ναι, Ημαθία, Πιερία, Κιλκίς, ίσως και Πέλλα πρέπει να χει κενά στα κλασικά ολοήμερα μόνο. Για ΕΑΕΠ δεν το νομίζω, γιατί οι διαθέσεις κι εκεί ήταν πάρα πολλές... δε δήλωσα όμως ΑΜΩ σε τέτοιες περιοχές, γιατί μένει μόνο ο κόπος κι από λεφτά πρέπει να βάλουμε κι από την τσέπη μας. Γενικά, σε όλη την Κ. Μακεδονία η κατάσταση είναι χάλια... φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη Ελλάδα, απ΄αυτά που διαβάζω...κάνα κενό θα υπάρχει στα νησιά και αν. Γενικά, στις περιοχές που έφυγαν μόνιμοι (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ευρυτανία), τις προσιτές δηλαδή, μπορεί να προσλάβουν ΑΚΩ με 24ωρα...σε αστικά κέντρα δε νομίζω...
εχω την αισθηση οτι η δυτικη θεσσαλονικη ειχε 3 κενα και κλεισανε και η χαλκιδικη εκλεισε και απο ολοημερα χωρις να ειμαι εντελως σιγουρη απο αυτα που ακουσα, ημαθια επισης τωρα αν εμεινε τιποτα σε μακρινα μερη πιερια κτλ και μας στειλουν για 8 ωρες χαλαλι τους με το νεο μισθολογιο και με τις περικοπες ουτε για την μεταφορα μας δεν θα φτανουνε.
Παράθεση από: solero στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:25:00 amΠαράθεση από: Sakisnemkav_ΠΕ_20 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:15:20 am2300 ήταν περίπου πέρυσι ακω και αμω;1400 περίπου (600ΑΚΩ+800ΑΜΩ)Μια διόρθωση, αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αφού φέτος είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. 554 ΑΚΩ (296 α' φάση + 258 β' φάση)1296 (ΑΜΩ)89 στη
Γιώργο δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι τοποθετήσεις όσο ο αιρθμός των κενών. Το να έχουν πχ 4-5 άτομα που δεν έχουν τοποθετήσει και να το κάνουν παράλληλα με τις τιποθετήσεις των αναπληρωτών της Α φάσης δεν το βρίσκω τόσο πρόβλημα. Είχε γίνει και πέρυσι και έχει να κάνει αποκλειστικά με το πότε συνεδριάζει το ΠΥΣΠΕ. Εξάλλου και οι αναπληρωτές που θα κληθούν στην Α φάση μέχρι να τοποθετηθούν θα περάσει τουλάχιστον 1 εβδομάδα.
Συνάδερφοι,Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω, μιας και είμαι νέος στην εκπαίδευση και είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση για αναπληρωτής - ωρομίσθιος (ΠΕ 20), πώς θα μάθουμε αν μας έχουν πάρει? Θα βγεί το όνομά μας σε κάποια σχετική λίστα με το πού θα πάμε και τα σχετικά? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων