0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφοι εκτιμάτε ότι δεν θα πάρουν ούτε ΑΜΩ; .... πχ για τον νομό Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρομαι!!!
Παράθεση από: sexy_koritsaki στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:48:16 amσυνάδελφοι εκτιμάτε ότι δεν θα πάρουν ούτε ΑΜΩ; .... πχ για τον νομό Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρομαι!!!Εξαρτάται, από τη θέση σου...Πάντως, ναι εκτιμώ ότι οι ΑΜΩ θα είναι το πολύ μια εικοσαρία σε όλη τη Θεσ/νίκη με πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη και με την προϋπόθεση ότι δε θα συνεχιστούν διαθέσεις για συμπλήρωση ωραρίου μονίμων.Διάβασα στη συζήτηση των Αγγλικών ότι λόγω καταλήψεων χθες, αύριο θα έχουν εικόνα για τα κενά...οπότε οι αναπληρωτές πάμε από Δευτέρα και αν!!!
Στη συζήτηση των Αγγλικών το τηλ. με το οποίο επικοινώνησαν είναι της Δευτεροβάθμιας.Πάντως μόλις μίλησα κι εγώ με το Υπουργείο, πήρα σε τηλέφωνο της Αθμιας και με ενημέρωσαν ότι περιμένουν τα κενά από 2 ακόμη περιφέρειες, οι οποίες έπρεπε βέβαια μέχρι χθες να τα έχουν στείλει. Φυσικά ο άνθρωπος δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι προσλήψεις, αλλά μου είπε ότι αφού μαζευτούν τα κενά μπορεί να γίνουν γρήγορα. Δε μου απέκλεισε πάντως την αυριανή ημέρα ως πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης.
Παράθεση από: evasp στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:00:06 amΠαράθεση από: sexy_koritsaki στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:48:16 amσυνάδελφοι εκτιμάτε ότι δεν θα πάρουν ούτε ΑΜΩ; .... πχ για τον νομό Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρομαι!!!Εξαρτάται, από τη θέση σου...Πάντως, ναι εκτιμώ ότι οι ΑΜΩ θα είναι το πολύ μια εικοσαρία σε όλη τη Θεσ/νίκη με πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη και με την προϋπόθεση ότι δε θα συνεχιστούν διαθέσεις για συμπλήρωση ωραρίου μονίμων.Διάβασα στη συζήτηση των Αγγλικών ότι λόγω καταλήψεων χθες, αύριο θα έχουν εικόνα για τα κενά...οπότε οι αναπληρωτές πάμε από Δευτέρα και αν!!!Στη συζήτηση των Αγγλικών το τηλ. με το οποίο επικοινώνησαν είναι της Δευτεροβάθμιας.Πάντως μόλις μίλησα κι εγώ με το Υπουργείο, πήρα σε τηλέφωνο της Αθμιας και με ενημέρωσαν ότι περιμένουν τα κενά από 2 ακόμη περιφέρειες, οι οποίες έπρεπε βέβαια μέχρι χθες να τα έχουν στείλει. Φυσικά ο άνθρωπος δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι προσλήψεις, αλλά μου είπε ότι αφού μαζευτούν τα κενά μπορεί να γίνουν γρήγορα. Δε μου απέκλεισε πάντως την αυριανή ημέρα ως πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης.
Δημήτρης Μπράτης"ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ.ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ Ε
Δεν υπάρχει έλεος....Λέτε η