0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MortalMan στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:39:46 pmΠαράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:36:43 pmΣτο σύνολο των αναπληρωτών που καλούνται σε κάθε φάση δεν ισχύει το 60-40;Για ποιο λόγο να ισχύει η αναλογία στους αναπληρωτές;Αφού οι προσλήψεις γίνονται με βάση τα μόρια και τις προτιμήσεις.Τι πιο λογικό!Για τον ίδιο λόγο που διορίστηκαν ΠΕ20 πιάνοντας τη βάση στον ΑΣΕΠ και μείναν απ' έξω (και με μένα μέσα σε αυτούς) ΠΕ19 που γράψαν 75% ++
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:36:43 pmΣτο σύνολο των αναπληρωτών που καλούνται σε κάθε φάση δεν ισχύει το 60-40;Για ποιο λόγο να ισχύει η αναλογία στους αναπληρωτές;Αφού οι προσλήψεις γίνονται με βάση τα μόρια και τις προτιμήσεις.Τι πιο λογικό!
Στο σύνολο των αναπληρωτών που καλούνται σε κάθε φάση δεν ισχύει το 60-40;
Παράθεση από: thymiaras στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:21:10 pmΠαράθεση από: MortalMan στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:39:46 pmΠαράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:36:43 pmΣτο σύνολο των αναπληρωτών που καλούνται σε κάθε φάση δεν ισχύει το 60-40;Για ποιο λόγο να ισχύει η αναλογία στους αναπληρωτές;Αφού οι προσλήψεις γίνονται με βάση τα μόρια και τις προτιμήσεις.Τι πιο λογικό!Για τον ίδιο λόγο που διορίστηκαν ΠΕ20 πιάνοντας τη βάση στον ΑΣΕΠ και μείναν απ' έξω (και με μένα μέσα σε αυτούς) ΠΕ19 που γράψαν 75% ++Αυτό ακριβώς! Μιλάς για διορισμούς!! Στους διορισμούς συμβαίνει αυτό! Στους αναπληρωτές πάει με τα μόρια μόνο. Παίρνουνε τα ονόματα με τη σειρά και τοποθετούν με βάση τις επιλογές τους! 60-40 είναι μόνο για διορισμούς. Δεν γράφει πουθενά ότι και οι αναπληρωτές προσλαμβάνονται έτσι.Καλό βράδυ σε όλους!
Παράθεση από: matinaki_82 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 01:40:29 amΠαράθεση από: thymiaras στις Οκτωβρίου 06, 2011, 11:21:10 pmΠαράθεση από: MortalMan στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:39:46 pmΠαράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:36:43 pmΣτο σύνολο των αναπληρωτών που καλούνται σε κάθε φάση δεν ισχύει το 60-40;Για ποιο λόγο να ισχύει η αναλογία στους αναπληρωτές;Αφού οι προσλήψεις γίνονται με βάση τα μόρια και τις προτιμήσεις.Τι πιο λογικό!Για τον ίδιο λόγο που διορίστηκαν ΠΕ20 πιάνοντας τη βάση στον ΑΣΕΠ και μείναν απ' έξω (και με μένα μέσα σε αυτούς) ΠΕ19 που γράψαν 75% ++Αυτό ακριβώς! Μιλάς για διορισμούς!! Στους διορισμούς συμβαίνει αυτό! Στους αναπληρωτές πάει με τα μόρια μόνο. Παίρνουνε τα ονόματα με τη σειρά και τοποθετούν με βάση τις επιλογές τους! 60-40 είναι μόνο για διορισμούς. Δεν γράφει πουθενά ότι και οι αναπληρωτές προσλαμβάνονται έτσι.Καλό βράδυ σε όλους!Ισχύει και στους αναπληρωτές και στους ωρομίσθιους.. Σας το λέω γιατί έκανα αίτηση πέρυσι στο τμήμα διορισμού για να μου απαντήσουν εγγράφως... Έχω το χαρτί που λέει ότι ισχύει και για τους ωρομίσθιους και για τους αναπληρωτές σύμφωνα με το νόμο 2009/ 1992 άρθρο 30.Όσο για την ένσταση στα εκκλησιαστικά που είπε κάποιος παραπάνω, πέρυσι τον Σεπτέμβριο έκανα ένσταση και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα... Μου είπαν ότι θα μου απαντήσουν όταν κάνουν Συμβούλιο, αφού τους έπαιρνα τηλ. για να μου απαντήσουν συνέχεια. Πάντως ως τώρα μάλλον δεν έχουν κάνει Συμβούλιο.....Τι να πω..
matinaki κάνεις μεγάλο λάθος!!! Πέρσι αν δεις την πρώτη φάση αναπληρωτών, μέχρι μέχρι το 252 ήταν ανάμικτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επειδή εκαλύφθη το 60% απο ΑΕΙ, από τη θέση αυτή και κάτω πήραν μόνο από ΤΕΙ έως και τη θέση 443 του πίνακα
Παράθεση από: si@ στις Οκτωβρίου 07, 2011, 01:58:01 ammatinaki κάνεις μεγάλο λάθος!!! Πέρσι αν δεις την πρώτη φάση αναπληρωτών, μέχρι μέχρι το 252 ήταν ανάμικτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επειδή εκαλύφθη το 60% απο ΑΕΙ, από τη θέση αυτή και κάτω πήραν μόνο από ΤΕΙ έως και τη θέση 443 του πίνακα