0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
koritsaki_PE20, άμα ψάξεις καλά σε κάθε κλάδο, θα δεις παντού διαφωνίες και «αδικίες». Σ' εμάς δεν είναι η παιδαγωγική επάρκεια΄, είναι κάτι άλλο! Δεν έχει νόημα ν' αναφερθώ. Το θέμα είναι η νοοτροπία!!! Ας αφήσουμε πια την κατσίκα του γείτονα να βγάζει γάλα κι ας προσπαθήσουμε κι εμείς για τη δική μας να είναι παραγωγική-όχι να θέλουμε να εξοντώσουμε την άλλη!!!Χριστίνα, συγγνώμη! Απάντησα εδώ για να διαβαστεί σίγουρα η απάντησή μου. Αν θέλεις, μπορείς να διαγράψεις αργότερα το μήνυμα. Και πάλι ευχαριστώ!
Κάλεσα πριν από λίγο στο Υπουργείο Παιδείας...Ένας κύριος βγήκε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι τα κενά έχουν συγκεντρωθεί και έχουν δοθεί στην πολιτική ηγεσία... Τον ρώτησα αν μπορεί να μου πει πόσα είναι στο περίπου και αυτός μου είπε ότι απαγορεύεται να το κάνει... Επιπλέον μου είπε ότι τα είδε τα κενά από τις διάφορες διευθύνσεις αλλά δεν τα συγκέντρωσε να δει πόσα είναι συνολικά για να μην πει σε κανέναν και τον αριθμό κατα λαθος..... Αυτά... Άντε να δούμε αν θα μας ενημερώσει κανείς...
Να πάρουμε τηλ κανέναν αιρετό; Αυτοί δεν το σηκώνουνε και ποτέ...Πάντως ο Μπράτης που είχε πει οτι θα δώσει τα κενά αν είχαν συγκεντρωθεί δεν θα το είχε κάνει;; Εκτός αν παίζονται άλλα παιχνίδια...πχ. να μην πάρουν στην Α φάση όσους χρειάζονται.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 07, 2011, 02:27:40 pmΝα πάρουμε τηλ κανέναν αιρετό; Αυτοί δεν το σηκώνουνε και ποτέ...Πάντως ο Μπράτης που είχε πει οτι θα δώσει τα κενά αν είχαν συγκεντρωθεί δεν θα το είχε κάνει;; Εκτός αν παίζονται άλλα παιχνίδια...πχ. να μην πάρουν στην Α φάση όσους χρειάζονται.Καλά αυτό σίγουρο..Ε και πέρυσι 800 πιλοτικά και Α' φάση πήρε περίπου 300..Τα κάλυψε όλα στην Α' φάση?Φυσικά και όχι..Μέχρι και μετά το Πάσχα κάλυβε με ΑΜΩ..