0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει, μέχρι τώρα λογικά δεν έχουν καλυφθεί όλα τα κενά στα πιλοτικά δημοτικά από τους υπεράριθμους;Κενά σε Δευτεροβάθμια έτσι κ αλλιώς ήταν ελάχιστα, κ ίσως και εκεί έχουν βάλει ήδηΓια ποια κενά αναπληρωτών μιλάμε ακριβώς;;;;;;;;Για τα παραπάνω εννοώ πάντα για ΑΚΩ.
Παράθεση από: darknemus01 στις Οκτωβρίου 09, 2011, 02:27:15 amΑς μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει, μέχρι τώρα λογικά δεν έχουν καλυφθεί όλα τα κενά στα πιλοτικά δημοτικά από τους υπεράριθμους;Κενά σε Δευτεροβάθμια έτσι κ αλλιώς ήταν ελάχιστα, κ ίσως και εκεί έχουν βάλει ήδηΓια ποια κενά αναπληρωτών μιλάμε ακριβώς;;;;;;;;Για τα παραπάνω εννοώ πάντα για ΑΚΩ.καλημερα.Δεν εχουνε καλυφθει ολα τα κενα.
Παράθεση από: miler στις Οκτωβρίου 09, 2011, 07:43:22 amΠαράθεση από: darknemus01 στις Οκτωβρίου 09, 2011, 02:27:15 amΑς μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει, μέχρι τώρα λογικά δεν έχουν καλυφθεί όλα τα κενά στα πιλοτικά δημοτικά από τους υπεράριθμους;Κενά σε Δευτεροβάθμια έτσι κ αλλιώς ήταν ελάχιστα, κ ίσως και εκεί έχουν βάλει ήδηΓια ποια κενά αναπληρωτών μιλάμε ακριβώς;;;;;;;;Για τα παραπάνω εννοώ πάντα για ΑΚΩ.καλημερα.Δεν εχουνε καλυφθει ολα τα κενα.Με τους μονιμους (και υπεραριθμους )Πρωτα καλυψανε τη δευτεροβαθμια και επειτα συνεχισαν με τα πιλοτικα , αρα λογικα αν υπαρχουν κενα ειναι στα πιλοτικα ομως... μην ξεχνατε οπως ηδη ανεφερα οτι στη β φαση αποσπασεων πηραμε παρα πολλοι εκπαιδευτικοι αποσπαση με αποτελεσμα τη δημιουργεια κενων ακομη και σε δευτεροβαθμια. Και αυτο κυριως σε απομακρυσμενους νομους
ρε παιδια πριν γραψετε κατι ,φροντιστε να εχετε διαβασει τα οσα εχουμε πει στο forum ετσι ωστε να αποφευγονται τα ιδια και τα ιδια.
Παράθεση από: elenidb στις Οκτωβρίου 09, 2011, 09:09:26 amΠαράθεση από: miler στις Οκτωβρίου 09, 2011, 07:43:22 amΠαράθεση από: darknemus01 στις Οκτωβρίου 09, 2011, 02:27:15 amΑς μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει, μέχρι τώρα λογικά δεν έχουν καλυφθεί όλα τα κενά στα πιλοτικά δημοτικά από τους υπεράριθμους;Κενά σε Δευτεροβάθμια έτσι κ αλλιώς ήταν ελάχιστα, κ ίσως και εκεί έχουν βάλει ήδηΓια ποια κενά αναπληρωτών μιλάμε ακριβώς;;;;;;;;Για τα παραπάνω εννοώ πάντα για ΑΚΩ.καλημερα.Δεν εχουνε καλυφθει ολα τα κενα.Με τους μονιμους (και υπεραριθμους )Πρωτα καλυψανε τη δευτεροβαθμια και επειτα συνεχισαν με τα πιλοτικα , αρα λογικα αν υπαρχουν κενα ειναι στα πιλοτικα ομως... μην ξεχνατε οπως ηδη ανεφερα οτι στη β φαση αποσπασεων πηραμε παρα πολλοι εκπαιδευτικοι αποσπαση με αποτελεσμα τη δημιουργεια κενων ακομη και σε δευτεροβαθμια. Και αυτο κυριως σε απομακρυσμενους νομους Αυτα τα κενα που αναφέρεις από τις αποσπάσεις μπορούμε να κάνουμε μια εκτίμηση για τον αριθμό;
Παράθεση από: miler στις Οκτωβρίου 09, 2011, 04:34:52 pmρε παιδια πριν γραψετε κατι ,φροντιστε να εχετε διαβασει τα οσα εχουμε πει στο forum ετσι ωστε να αποφευγονται τα ιδια και τα ιδια.Δεν εχεις αδικο, αλλα για ποσα κενα μιλαμε πλεον για αναπληρωτες δεν ειδα κατι
ποιοι ειναι οι δυο παραγοντες?