0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 10, 2011, 01:52:02 pmΈχουμε πολύ πλάκα....Είπα να ξαναπάρω στο Υπουργείο. Παίρνω το 2103443333 και δεν απαντά κανείς. Μετά παίρνω το 2103443327 και μιλάει! Εδω είμαστε λέω...θα πάρω, θα ξαναπάρω και κάποια στιγμή θα το σηκώσουν. Αμ δε!!Το ότι μιλάει μπορεί απλά να συμβαίνει γιατί τη στιγμή που κάλεσες εσύ καλούσε ήδη κάποιος άλλος.
Έχουμε πολύ πλάκα....Είπα να ξαναπάρω στο Υπουργείο. Παίρνω το 2103443333 και δεν απαντά κανείς. Μετά παίρνω το 2103443327 και μιλάει! Εδω είμαστε λέω...θα πάρω, θα ξαναπάρω και κάποια στιγμή θα το σηκώσουν. Αμ δε!!
Παράθεση από: ekalaitz στις Οκτωβρίου 10, 2011, 01:54:16 pmΠαράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 10, 2011, 01:52:02 pmΈχουμε πολύ πλάκα....Είπα να ξαναπάρω στο Υπουργείο. Παίρνω το 2103443333 και δεν απαντά κανείς. Μετά παίρνω το 2103443327 και μιλάει! Εδω είμαστε λέω...θα πάρω, θα ξαναπάρω και κάποια στιγμή θα το σηκώσουν. Αμ δε!!Το ότι μιλάει μπορεί απλά να συμβαίνει γιατί τη στιγμή που κάλεσες εσύ καλούσε ήδη κάποιος άλλος.Η solero θα ήτανε! Και σου πα να μην παίρνεις την ίδια ώρα με μένα!
Απο οτι βλέπω στα groups του facebook απο σχόλια συναδέρφων η κατάληψη έχει λήξει. ΥΓ: Μη φανταστεί κανείς φυσικά οτι απαντάνε στα τηλέφωνα.....
Στο δημοτικό που πηγαίνει η κόρη μου έχουν μουσικής, καλλιτεχνικών κλπ. αλλά σχολάνε 13.15 αντί για 2 γιατί ακόμα περιμένουμε την κυρία/τον κύριο της πληροφορικής. Και μιλάμε για Αθήνα, που να ήμασταν κι επαρχία.! Και είμαστε και καλά πρότυπο. Πρότυπο για ποιόν ακριβώς λόγο; Δεν κατάλαβα...
Παράθεση από: melina_deu στις Οκτωβρίου 10, 2011, 02:21:56 pmΣτο δημοτικό που πηγαίνει η κόρη μου έχουν μουσικής, καλλιτεχνικών κλπ. αλλά σχολάνε 13.15 αντί για 2 γιατί ακόμα περιμένουμε την κυρία/τον κύριο της πληροφορικής. Και μιλάμε για Αθήνα, που να ήμασταν κι επαρχία.! Και είμαστε και καλά πρότυπο. Πρότυπο για ποιόν ακριβώς λόγο; Δεν κατάλαβα...αν ησουνα στην επαρχια θα ησουν ευτυχισμενη.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, με όσο κουράγιο μου έχει απομείνει μετά από αυτή την ψυχοφθόρα αναμονή.Πότε ευελπιστείτε συνάδελφοι/συναδέλφισσες να μπει στον κόπο τον υπουργείο και να αρχίσει να καλεί; Ευχαριστώ.
Δημήτρης ΜπράτηςΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η