0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον θα καλέσουν το Νοέμβρη. Μαζί με το νέο μισθολόγιο. Μαζί με τα χαράτσια.Για να μη στεναχωρηθούμε πολύ μωρέ! Λέτε να κάνουν προσλήψεις 17 Νοέμβρη; Θα ήταν πολύ επαναστατικό!Αν πάλι καλέσουν το Δεκέμβρη; Θα φανούν σαν άγιοι
Παράθεση από: niina στις Οκτωβρίου 11, 2011, 05:12:52 pmΠαράθεσηΣυμφωνώ κι εγώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου! Κι επίσης με το ότι η ΕΠΕ -αν και καθυστερημένα....- έδωσε σημεία ζωής! Θα ήθελα όμως κι εγώ να σημειώσω κάτι....στη λίστα με τα τμήματα που εδωσε η ΕΠΕ στο τέλος της επιστολής της δεν είδα πουθενά να αναφέρονται τα τμήματα π.χ. Αυτοματισμού, Εφαρμ. Πληροφορικής & Πολυμέσων, Εφαρμ. Πληροφορικής στη Διοίκηση & Οικονομία, Επιχηρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων, ίσως και άλλα που μου διαφεύγουν τώρα!! Το ξέρω ότι είναι χιλιοειπωμένο αλλά σε τέτοιες ώρες που υποτίθεται... πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να αλληλουποστηριζόμαστε, εμείς κάνουμε διαχωρισμούς!! Καλώς ή κακώς, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, απόφοιτοι όλων αυτών των τμημάτων είναι εδώ και χρόνια στην ίδια μοίρα με όλους τους υπόλοιπους-μέλη της ΕΠΕ και στελεχώνουν κάθε χρόνο τα ελληνικά σχολεία. Συγνώμη που ξεφεύγω από το θέμα αλλά πιστεύω ότι η ΕΠΕ ξύπνησε και αργά και λάθος.Καλησπέρα Συνάδελφοι είμαι και εγω καινούργια στην ομαδα του pde και θα ήθελα να πω και εγω την αποψη για το μελλον μας!!! και θα ξεκινησω απο την παραθεση του συναδελφου v_pan που συμφωνω απολυτως με την αποψη του!! Γιατί η ΕΠΕ παρόλο που ξυπνησε... ξυπνησε ΛΑΘΟΣ. Γιατί εδω και χρόνια παρόλο που είμαστε στην εκπαιδευση οι πτυχιούχοι ορισμένων ΤΕΙ συνεχίζει να μας αγνοεί..... Πως είναι δυνατον να εισακουστούμε στην (κ.) Υπουργό όταν δεν υπάρχει ενότητα μεταξύ μας.Δεν ξερω πως να συνεχίσω και απο που όταν το κυριο μελημα της (κ.) Υπουργού είναι να τοποθετήσει τουλάχιστον 1000 θεατρολόγους, καλιτεχνικούς κτλ. ενω καλα καλα δεν ειχε δασκάλους (δεν θελω να θίξω κανένα συναφελφο) αλλά δεν νομίζω να ήταν τόσο επείγον!!! απλα η γυναίκα δεν ξερει τι της γίνεται!!!!!!!!!!!και εμας συνεχιζει να μας υποβαθμίζει .... Και επειδή ξέφυγα απο το θέμα εγω πιστεύω οτι φέτος θα παρει ελαχιστους απο εμάς!! γιατί? υπαρχουν τόσοι πολλοί μόνιμοι αλλων ειδικοτήτων που δεν συμπληρωνουν ωράριο (π.χ. μαθηματικοί) που μια χαρα θα βολευτούν!!!!Ευχαριστώ πολυ!!!Δυστυχώς, είμαστε σε δεινή θέση!!!
ΠαράθεσηΣυμφωνώ κι εγώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου! Κι επίσης με το ότι η ΕΠΕ -αν και καθυστερημένα....- έδωσε σημεία ζωής! Θα ήθελα όμως κι εγώ να σημειώσω κάτι....στη λίστα με τα τμήματα που εδωσε η ΕΠΕ στο τέλος της επιστολής της δεν είδα πουθενά να αναφέρονται τα τμήματα π.χ. Αυτοματισμού, Εφαρμ. Πληροφορικής & Πολυμέσων, Εφαρμ. Πληροφορικής στη Διοίκηση & Οικονομία, Επιχηρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων, ίσως και άλλα που μου διαφεύγουν τώρα!! Το ξέρω ότι είναι χιλιοειπωμένο αλλά σε τέτοιες ώρες που υποτίθεται... πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να αλληλουποστηριζόμαστε, εμείς κάνουμε διαχωρισμούς!! Καλώς ή κακώς, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, απόφοιτοι όλων αυτών των τμημάτων είναι εδώ και χρόνια στην ίδια μοίρα με όλους τους υπόλοιπους-μέλη της ΕΠΕ και στελεχώνουν κάθε χρόνο τα ελληνικά σχολεία. Συγνώμη που ξεφεύγω από το θέμα αλλά πιστεύω ότι η ΕΠΕ ξύπνησε και αργά και λάθος.Καλησπέρα Συνάδελφοι είμαι και εγω καινούργια στην ομαδα του pde και θα ήθελα να πω και εγω την αποψη για το μελλον μας!!! και θα ξεκινησω απο την παραθεση του συναδελφου v_pan που συμφωνω απολυτως με την αποψη του!! Γιατί η ΕΠΕ παρόλο που ξυπνησε... ξυπνησε ΛΑΘΟΣ. Γιατί εδω και χρόνια παρόλο που είμαστε στην εκπαιδευση οι πτυχιούχοι ορισμένων ΤΕΙ συνεχίζει να μας αγνοεί..... Πως είναι δυνατον να εισακουστούμε στην (κ.) Υπουργό όταν δεν υπάρχει ενότητα μεταξύ μας.Δεν ξερω πως να συνεχίσω και απο που όταν το κυριο μελημα της (κ.) Υπουργού είναι να τοποθετήσει τουλάχιστον 1000 θεατρολόγους, καλιτεχνικούς κτλ. ενω καλα καλα δεν ειχε δασκάλους (δεν θελω να θίξω κανένα συναφελφο) αλλά δεν νομίζω να ήταν τόσο επείγον!!! απλα η γυναίκα δεν ξερει τι της γίνεται!!!!!!!!!!!και εμας συνεχιζει να μας υποβαθμίζει .... Και επειδή ξέφυγα απο το θέμα εγω πιστεύω οτι φέτος θα παρει ελαχιστους απο εμάς!! γιατί? υπαρχουν τόσοι πολλοί μόνιμοι αλλων ειδικοτήτων που δεν συμπληρωνουν ωράριο (π.χ. μαθηματικοί) που μια χαρα θα βολευτούν!!!!Ευχαριστώ πολυ!!!
Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου! Κι επίσης με το ότι η ΕΠΕ -αν και καθυστερημένα....- έδωσε σημεία ζωής! Θα ήθελα όμως κι εγώ να σημειώσω κάτι....στη λίστα με τα τμήματα που εδωσε η ΕΠΕ στο τέλος της επιστολής της δεν είδα πουθενά να αναφέρονται τα τμήματα π.χ. Αυτοματισμού, Εφαρμ. Πληροφορικής & Πολυμέσων, Εφαρμ. Πληροφορικής στη Διοίκηση & Οικονομία, Επιχηρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων, ίσως και άλλα που μου διαφεύγουν τώρα!! Το ξέρω ότι είναι χιλιοειπωμένο αλλά σε τέτοιες ώρες που υποτίθεται... πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να αλληλουποστηριζόμαστε, εμείς κάνουμε διαχωρισμούς!! Καλώς ή κακώς, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, απόφοιτοι όλων αυτών των τμημάτων είναι εδώ και χρόνια στην ίδια μοίρα με όλους τους υπόλοιπους-μέλη της ΕΠΕ και στελεχώνουν κάθε χρόνο τα ελληνικά σχολεία. Συγνώμη που ξεφεύγω από το θέμα αλλά πιστεύω ότι η ΕΠΕ ξύπνησε και αργά και λάθος.
Παράθεση από: kapoioskapoukapote στις Οκτωβρίου 11, 2011, 08:20:29 pmΜάλλον θα καλέσουν το Νοέμβρη. Μαζί με το νέο μισθολόγιο. Μαζί με τα χαράτσια.Για να μη στεναχωρηθούμε πολύ μωρέ! Λέτε να κάνουν προσλήψεις 17 Νοέμβρη; Θα ήταν πολύ επαναστατικό!Αν πάλι καλέσουν το Δεκέμβρη; Θα φανούν σαν άγιοι
Σύμφωνα με τον Μπράτη σήμερα δεν θα πάρουν ούτε καν αυτούς που είχαν πει ότι θα πάρουν (αναπληρωτές μουσικής, αγγλικών και γερμανικών). Μάλλον αύριο. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρουν αναπληρωτές διαφόρων ειδικοτήτων δευτεροβάθμιας και
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 11, 2011, 07:42:55 pmΣύμφωνα με τον Μπράτη σήμερα δεν θα πάρουν ούτε καν αυτούς που είχαν πει ότι θα πάρουν (αναπληρωτές μουσικής, αγγλικών και γερμανικών). Μάλλον αύριο. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρουν αναπληρωτές διαφόρων ειδικοτήτων δευτεροβάθμιας και
Ο Μπράτης πάντως λέει:ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΘΟΝΤΑΙ-ΝΑΙ-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ
θεωρω οτι σιγα σιγα πρεπει να εγγραφουμε ολοι στην επε