0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έστειλα email στο Μπράντη. Αν μου απαντήσει θα σας πω...
Παράθεση από: best_teacher στις Οκτώβριος 13, 2011, 02:59:04 μμΈστειλα email στο Μπράντη. Αν μου απαντήσει θα σας πω...Να σου πω τι θα σου απαντήσει αν σου απαντήσει?Ότι δεν έχουν τελιώσει με τις μετακινήσεις από Β/θμια.
Παράθεση από: solero στις Οκτώβριος 13, 2011, 03:03:25 μμΠαράθεση από: best_teacher στις Οκτώβριος 13, 2011, 02:59:04 μμΈστειλα email στο Μπράντη. Αν μου απαντήσει θα σας πω...Να σου πω τι θα σου απαντήσει αν σου απαντήσει?Ότι δεν έχουν τελιώσει με τις μετακινήσεις από Β/θμια.Εγώ μαντεύω ότι η απάντηση θα είναι "Δεν με λένε Μπράντη"!
πως σας φάινεται λέτε να μας απαντήσει? κ. Μπράτη, Εκτιμούμε τις προσπάθειες που κάνετε και την έγκαιρη ενημέρωση που μας παρέχετε σε πολλά θέματα.Μήπως είναι δυνατόν να μας ενημερώσετε για τα κενά αναπληρωτών ΠΕ19, χωρίς να είναι κάτι επισήμο...Στον κλάδο μας έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση... Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Αν κάποιος που είναι φίλος με τον Μπράντη (ωραίους φίλους έχετε ) μπορεί να τον ρωτήσει:Οι πλεονάζοντες δάσκαλοι που καλύπτουν κενά ειδικοτήτων, τι θα καλύπτουν όταν προσληφθούν οι ειδικότητες; Και δεν μιλάμε για 10-20 άτομα. Μιλάμε για εκατοντάδες. Η ειδικότητα που θα μείνει τελευταία (εμείς ή οι γυμναστές όπως όλα δείχνουν) θα έχει μηδέν κενά στο τέλος. Αλλά δόξα το θεό, έχουμε τον λύκο που ενημερώνει πόσα "πρόβατα" θα κάνουν και φέτος "Πάσχα" από κάθε ειδικότητα. Αυτολογοκρίνομαι και σταματώ εδώ.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για υπεράριθμους.Και εμείς έχουμε υπεράριθμους στα χαρτιά (Γιατί πληροφορικούς υπεράριθμους δεν έχουμε στην ουσία, μαϊμού πληροφορικούς υπεράριθμους έχουμε)