0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εμένα η υπομονή μου έχει εξαντληθεί. 4 μήνες στην ανεργία και να περιμένουμε το ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ θα μας πάρουν. (Τουλάχιστον να ξέραμε ότι δεν θα μας πάρουν να στραφούμε κάπου αλλού). ΟΜΗΡΟΙ της εκπαίδευσης με όλη τη σημασία της λέξης! Ελπίζω στις επόμενες εκλογές να μην πάθουμε εθνική αμνησία γιατί τότε θα μας αξίζει ότι πάθουμε. Να τους κατεβάσουμε ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ από την εξουσία μια και έξω!
Συμφωνώ ότι δεν υπάρχουν δουλειές έξω, αλλά αν δεν βρούμε δουλειά στην εκπαίδευση τι θα κάνουμε; Θα λέμε ότι δεν υπάρχουν δουλειές και τα λεφτά είναι λίγα και δεν θα ψάξουμε? Αναγκαστικά... Όσο για τα λόγια μου δεν είναι καθόλου μεγάλα, είναι λόγια αγανάκτησης και αλήθειας...και δεν είμαι κανα πιτσιρίκι ξέρω πολύ καλά τι λέω. Και έχω βαρεθεί τη λογική του "τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα". Ο καθένας έχει μια ψήφο και είναι υπεύθυνος για αυτό...
ας κανουμε και μια πιο αισιόδοξη υποθεση!Γιατί ζητάει αυριο τα κενά και βαζει χρονικο πειορισμό μέχρι τις 11...? Λέτε να μας καλέσει αύριο ?!!!
Ζούμε στην Ελλάδα του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου, των πολυνομοσχεδίων.Είμαστε η κοινωνία της ευρωπαϊκής χειραγώγησης, των χαρατσιών, της ανεργίας, της εφεδρείας.Έχουμε την παιδεία του 2%, των συγχωνεύσεων, των καταργήσεων, των απλήρωτων αναπληρωτών και ωρομισθίων.
Καλημέρα!!!Καλά τα νέα συνάδελφοι!!!Σε ερώτηση στον Μπράτη για το αν θα πάρουν Πληροφορικούς φέτος η απάντηση ήταν ότι "ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ"!!!
Το ότι θα πάρουν το ξέραμε. Αυτό που μας απασχολεί είναι το πότε Η επικαιρότητα δείχνει ότι πάμε σε εκλογές και αν δεν κάνω λάθος οι παντός είδους προσλήψεις δεν επιτρέπονται σε προεκλογική περίοδο.Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι σύντομα....