0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες ,
τριτη 1 νοεμβριου ενιαιο μισθολογιο
Παράθεση από: lzdg στις Οκτωβρίου 27, 2011, 05:20:57 pmF5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες ,+++
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 27, 2011, 06:36:22 pmΠαράθεση από: lzdg στις Οκτωβρίου 27, 2011, 05:20:57 pmF5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες , F5 , Υδρογονάνθρακες ,+++ Ψύχραιμους σας βρίσκω ... εγώ πάλι από τα νεύρα μου δύο μήνες τώρα είμαι στο F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες ,F5 , Υδατάνθρακες
Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι ίσως αφελές...;Ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα να πάρουν αναπληρωτές Π19-Π20 από τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας? Κι αν ναι μέχρι ποιο νούμερο περίπου;Ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλησπέρα. Σύμφωνα με τα συνολικά κενά που έδωσε ο Μπράτης, θα ήθελα να μου πει κάποιος/α που είναι στον πίνακα προϋπηρεσίας και έχει εμπειρία εκπαιδευτική αλλα και σε σχέση με τις προσλήψεις κάθε χρόνο, αν πιστεύει οτι θα πάρει απο τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας;;Ευχαριστώ προκαταβολικά, θέτω το ερώτημα γιατί είμαι στον πίνακα μηδενικής.
ekpaid, πέρσι κανείς ΠΕ20 μηδενικής προϋπηρεσίας δεν κλήθηκε, οπότε είναι 100% η πιθανότητα να μην κληθείς φέτος.